Nefunguje to

Ahoj lidi. Chtela jsem dat sem nejake fotky z letniho tabora, aby si je mi pratele mohli stahnout, ale nejak se mi nedari a netusim proc. Kdyz ted najedu na svuj web (katlen.wz.cz) nabehne mi jen bila obrazovka a reklama 468x60 pixelu. Jinak do administrace webu se dostanu, mohu pridavat fotky a vse, jenze to neni videt verejne. Ty fotky otevru jen z adresare, ale po vyhledani me adresy je nevidim. Muzete mi nekdo poradit a nemyslet si o me, ze jsem jen hloupa holka? Jsem jen bez zkusenosti.
lol cti faq nebo neco pro nooby :)
No tak to vubec netusim, co tim myslis...
musis odkaz na fotky vlozit do stranek. viz jakpsatweb.cz
Počítače jsou dělsně blbé. Musíš jim všechno nakukat a to, co mají dělat strčit pod nos. Jinými slovy. Pokud chceš, aby ti web zobrazoval obrázky, tak musíš na místo, odkud chceš ty obrázky vidět nahrát nejen to html, které říká jaké obrázky se mají zobrazit, ale taky ty obrázky musí být na tom webu a navíc přesně na tom místě, kde je ta html stránka hledá. A aby toho nebylo málo, tak ještě musí sedět velká/malá písmenka a nějaké používání "\" se taky nedoporučuje.
Pokud ti stačí jen stránka s obrázky, tak si třeba podle www.jakpsatweb.cz vytvoř stránku index.html, která bude obsahovat třeba nadpis a odkazy na obrázky. Vše potřebné zjistíš na zmíněném webu.
Já jsem to teď pochopil... Můžeš ještě zkusit některý z novějších ACDSee. Ten umí z obrázků v adresáři na tvém disku přímo vytvořit html prohlížítko. Pak se celý výsledek přenese na wz.

A nebo ten úplně nejjednodušší způsob. Vytvoříš soubor index.html a do něj napíšeš:

<body>
<a href="obrazek1.jpg">obrazek 1</a><br/>
<a href="obrazek2.jpg">obrazek 2</a><br/>
</body>



kde obrazek1.jpg je celý název obrázku, tak jak byl nahrán na wz.
A je to. Bude to sice naprosto ošklivé, ale bude to ukazovat obrázky.