Opět vymazání datových souborů

<cite>
docela mi uz dochazi trpelivost takze naposledy, v klidu a i pro ty co to nechapou (nebo snad nechteji pochopit)...
- nezalezi na hosingu
- nezalezi na uctu
- nezalezi na case
</cite>

Pane moderátor, mě to tady připadá jak u tatarů, tu knihu používám už řadu let a nikdy se mi nic nesmazalo, až poslední dobou se to maže pořád. Prostě je to chyba někde u vás, tak se nás tady nesnažte obalamutit a radši se to snažte vyřešit.
Řekl bych, že tady má ale "moderátor" výjmečně pravdu... Rozhodně je to menší blbost, než jím uvedený kód "bezproblémové knihy"...

Flock($fp, LOCK_EX);
FWrite($fp, "$write\n"); // dulezite je to \n pro novy radek
Flock ($fp, LOCK_UN);

...je totiž akorát tak příspěvek do soutěže o nejzbytečnější flock :-))))
no... trosku sejdu z cesty, ale chodi mi strasne pomalu moje stranky http://maxim.webz.cz
na mem pocitaci se vubec nenactou, vzdycky se stranka uhryzne a proste se nenacte cela. to nacte jenom kus stranky. cim to?
Mily pane Richarde,
uz jsem to pri cteni konference o nulovani datovych souboru nevydrzel a musim Vam napsat.
To co tady predvadite je klasicky model toho, jak nechcete resit problem sveho systemu a spatne fungovani svadite na uzivatele. Je mi z toho na zvraceni. Stejny problem mam totiz na svych webech taky
a stve me jak ze schopnych lidi delate blbce, ze neumej PHP, misto toho, abyste si zkontroloval vlastni "pelech".
Mimochodem prepisovani souboru na FTP WZ je taky takova prelicka, jak jiz psal jeden uzivatel. Pokud puvodni soubory nesmaze tak tam aktualizovane za nic nedostane. U nekterych relaci je to OK ale u nekterych to takhle blbne. Na WZ je opravdu neco shnileho a chtelo by to generalku celeho systemu! Jeste k tomu cloveku co tady stale propaguje server KGB... nekteri lide maji zabehane freewebove adresy se slusnou navstevnosti a nemuzou si jen tak prejit jinam, byt na lepsi.
KGB...lepší...ROFL!
No, ono přejít někam jinam (pokud by to opravdu stálo za to) není zas takový problém. Od toho existuje v HTTP protokolu "301 - pevný přesměrování". Všechny vyhledávače jsou do pár dní na nový adrese, jen katalogy je potřeba předělat, případně rozeslat hromadný email všem, kteří mají starý odkaz buď na stránkách a nebo někde zapsaný...

Ale KGB... Pokud jsem si stačil všimnout, i kdyby nabízeli zlatý prase, co třeba něco jako bezpečnost (dnes naprostej základ)? AFAIK: SSL není, FTP šifrovaný (nebo s SSH) není, konfiguraci Apache, MySQL a PHP (co je povolené a zakázané, limity, zavedené moduly...) se ještě před registrováním nedozvím... Kdyby to bylo v roce 1998, tak neřeknu, ale dnes? To teda sorry...
Takže ta kniha se mi maže opravdu čím dál tím častěji, už tam jsou maximálně tak 2, 3 příspěvky a potom konec.

Mohl by jste mi pane administrátore odpovědět na jednu otázku? Už jsem jítu jednou sice pokládal, ale asi jste si nevšiml.

Když neni chyba u vás, ale u stovek uživatelů, jak my vysvětlíte, jak je teda možné, že ta samá kniha co se teďka maže skoro pokaždý, mě fungovala dlouhá léta naprosto byzchybně a najednou se maže a čím dál tím častěji?

Jak je to možné? Zdůrazňuji, že je to opravdu ta samá knijha, je to snad náhoda?

Je to fakt strašný, nevím za co vás platí, myslím, že bude lepší seodvolat někde trošku víš, když podpora nefunguje.
Já teda nevim. Několik měsíců mi to fakalo úplně v pohodě, pak se to začalo z ničeho nic mazat. Někdo mi poradil zmíněnej flock(). Tak jsem ho tam vesele dal a s radostí na web napsal, že už je všechno v pořádku. A při další návštěvě jsem zjistil, že není...
lidi a kam mate vkladanou reklamu? jestli dolu na kazdou stranku, tak myslim, ze je to tim

resp. jsou dve cesty bud opravdu precizne napsat php skript nebo tam nemit tu reklamu

docela hodnekrat jsem si testoval vyse diskutovanej problem a podle me je to reklama - kdyz se vam nenacte banner a stranka zamrzne kdyz probiha action, uzivatel to shodi nebo zavre, jenze v tu chvili je otevrenej treba dat archiv prispevku a nezavre se tak jak ma a proto je razem objem dat 0 Bytes.

zkuste si to testovat, porad dokola davat posty do questbooku a sledujte kdy se to maze
To vostik: Tím to nebude, reklamu mám na první stránce...
Todle už mě fakt sere nedělejte ze mě debila, měl sem gbook asi 200 záznamů a doprdele smázlo se to ?!?!? Do tý doby to fungovalo v poho ... a před chvíli tam byl 4 záznamy a znova, tak do prdele co to dělá ?
jde vo to ze treba machine nedokonci php skript korektne
u souboru u ktereho se mi to stavalo jsempouzil tohle.. a uz se to pak nikdy nestalo...

<?
$file = "anketa.dat";
$filea = "anketa.dat.bak";
if (filesize($file)>0) {
if (!copy($file, $filea)) {
}
}
else {
if (!copy($filea, $file)) {
}
}
?>
Já to nechci zakřiknout, ale už skoro 2 týdny se mi nesmazal GuestBook... že by to tu bylo konečně okay?