Vyhledávání dle jména firmy a zadaných slov a co s megabajty

Nevím zda se neptám na věc obecně známou protože jsem začal své webové stránky vytvářet teprve nedávno v programu front page a zdaleka nejsem žádný webový programátor, ale spíš začínající laik v tomto směru i když s grafikou na PC pracovat např Corelu umím.
O co jde - zkoušel jsem jen na mátkou vyhledat na webu své stránky pomocí jejich hlavního názvu (názvu firmy) bez zadání upřesnění tj. mé stránky artdesign.wz.cz jen podle slova artdesign a našlo to mé staré stránky uložené placeným programátorem jinde a spostu různých jiných artdesignů jen naschvál ne artdesign.wz.cz co s tím? Dále by také mělo jít vyhledat stránky na webu podle klíčových slov jako např. architekt, kovář nebo dráteník. Jak to tedy zařídit, aby i pro mé stránky na Vašem webu toto fungovalo.
A konečně záležitost prostoru pochopil jsem, že nechcete obcházet nedostatek prostoru spojováním respektivě odkazy na další vytvářené webové adresy u Vás. Pokud je tomu tak dá se tomu nějak odpomoct, třeba nějakým rozumným poplatkem ? Začal jsem tvořit stránky s pěti podskupinami témat a zadávat obrázky zmenšovat je a komprimovat v jpg. a nemám ještě zcela hotovou první skupinu, a když jsem mrknul na vlastnosti zjistil jsem že to u mně na počítači už takhle čítá 145 mega ! A jak tedy ty další čtyry podskupiny i když to sešněruji na polovic dostanu do 50 mega to teda opravdu nevím!?
Například si můžeš udělat banner, jít na billboard.cz, dát si kampaň, ale na své stránky na oplatu taky umístit nějaký cizí banner. Nebo projdi katalogy jako centra a seznamu a zapiš se. Jak ti tam začnou chodit nějací návštěvníci, stoupneš ve vyhledávačích výš.


S prostorem. Můžeš si koupit doménu a větší hosting kdekoli. Napriklad pipni, servery, hyperlink... .cz.
Zaregistrovat do nejakeho katalogu, odkud mohou stranku vyhledavace indexovat. Obvykle to trva nekolik tydnu. Co se tyce umisteni ve vyhledavaci, je nutne stranku optimalizovat. To FP neumi.