Malý problém začátečníka

Mám malý problém. Jak to mám udělat, aby se úplně nahoře na monitoru v modrém řádku zobrazilo to co chci a ne to, co tam mám. Stránky dělám v ve FrontPageru.
Předem moc díky za odpověď.
(http://sledgehokej.wz.cz)
FrontPager? věděl bych, co je Pager, ale tohle neznám.
Zkus se naučit stránky dělat v něčem, co znám, abych ti mohl poradit - zkus třeba Poznámkový blok.

K tvému dotazu - nevím, cos chtěl ;) Máš tam nahoře krásnou modrou hlavičku, ale co jsi chtěl, to ti nezjistím, protože jsem svoji křišťálovou kouli musel kvůli nedostatku financí uložit v zastavárně :/
A já jsem mu jí nekoupil.
Nípal, Smee >> teda pánové, že se nestydíte.

Ondra Kubát >> oni si z tebe dělají legraci, protože to není FrontPager, ale FrontPage, čti [frontpejdž], což se v češtině používá v ženským rodě, tj. "v té FrontPage". Nebo stačí jen FP. To jen na vysvětlenou.
V horní liště se zobrazuje titulek stránky. Ve zdrojovém kódu najdeš tenhle titulek mezi tagy <title> a </title> někde v hlavičce; ve FP zkus dát pravé tlačítko a prozkoumat nastavení pro stránku, bude to položka Page Properties (nebo Vlastnosti stránky) a tam hledej Title/Titulek. Co tam napíšeš, mělo by pak být v té horní liště. Také se to myslím dá ještě upravit při ukládání ve FP (Save as / Uložit jako), a to nad názvem souboru je Page title (Název stránky) a tlačítko Change / Změnit.
Ty české ekvivalenty jen odhaduju.
Koukám, že vlastníci křišťálové koule mají jasnou výhodu ;) Moh říct rovnou, že má na mysli titulek okna - a u mne není modrý, proto nemůžu vědět, wo co gou! ;)
2Nípal >> já milovník klasiky mám pořád všude tradiční woknousí zobrazení :-) tím to bude
Dělá v programu FrontPage, který je společně se sadou Office. :-P
To: Dis
Díky moc za odpověď. Funguje to.
Na to, že jsou ty stránky ve front page, jsou podezřele vkusný ;)
Já si nechtěl utahovat. OK, chtěl, ale zároveň jsem tím podtr tady kolegův předcházející příspěvek a zatajil jsem, že s FP neumim.