3 otázky

Dobrý den,

mám hned tři dotazy. Dělám stránky jako začátečník v Microsoft office publisher 2003 a při vkládání obrázku se mi to v pohodě vloží, při náhledu je tam taky, ale pak uz není na mé stránce. Tam se puze objeví taková ten obdelník s tím červeným křížem. Druhý problém je vkládání hudby. Když si otevřu svou stránku tak mi tam hudba nehraje ale při náhledu web. stránky ano. A konečně třetí je vkládání hypertextu. Vložím nějaký hypertext ale pak vůbec neí vidět(jakoby byl napsán bílým písmem), ale muzu na nej kliknout, ale nevidim ho. Ani pri nahledu. Dekuji moc a prosim o odpoved.
Pán Provazník, mohu jim položit otázku? K čemu používaj, pán Provazník, MS Office Publisher 2003, když je jako nástroj na tvorbu WWW úplně k ničemu?

Zkusej tam ty obrázky na web nahrát taky, stejně tak hudbu, pak by jim to mohlo jít. Obrázka ani hudba nejsou totiž vkládány do stránek přímo, ale jsou to pořád jen souboru mimo webové stránky, ze kterých na ně jde jen odkaz.

S barvou hypertextu jim nepomůžu.

Pokud jim ale mohu poradit, zkusej zahodit MS produkty, pán Provazník, a používat obyčejný Poznámkový blok. V tom jde udělat web mnohem lepší, hezčí a bohatší. Ráčejí vstoupit do zajímavého světa branou zvanou www.jakpsatweb.cz

Jejich Nípal, vašnosto ;)
nebo kdyz uz si potrpis na MS produkd zkus FronPage moc se toho nenaucis ale udelat web v tomto programu je snadny joko nakreslit obrazek(naposled ve WinXP). Ale jestli to se strankama myslis vazne opust MS a pokud se ani trochu nevyznas v kodu tak taky radim www.jakpsatweb.cz, www.interval.cz, www.jaknaweb.cz, atd..........

prirucek je na netu mraky

kod proste musis znat aspon trosku:-)))))))
Nípal, ty když zahodíš M$ produkty (včetně té parodie na OS), tak něco stvoříš? Jinými slovy: děláš na něčem jiném, že nabádáš na zahození MS?
Kde já jsem jen tuhle otázku dneska už viděla?!?
Že by v sekci HTML?
Thalia, a včera jsem ji tam viděl taky. Je neodbytná... (-;
MS Publisher je to nejvetsi zverstvo
Nedělejte ramena, taky jste nějak začínali. Pokud se neobjevují obrázky, pak bývá chyba zpravidla (jedna z možností) - myslím, že nejčastější chybou bývá ta, co popisuji pod bodem 3.
1) Nejsou vůbec nahrány
2) Špatně zadaná cesta k obrázkům
3) Chybná odvolávka ve zdrojáku - pozor na velikost písmenek v názvu souboru. Tzn. že "obrazek.jpg" nebude načten, pokud bude deklarován jako "obrazek.JPG."
Luděk, taktak, každý začínal. A M$ praví: vše půjde jedním klikem. A lidi jsou zlí, já to znám podle sebe. Někdy si prostě jenom chtějí rýpnout. A proč si nerýpnout, když se tu každý vytasí, že něco dělá ve FP nebo tady tom 2003 xy, který z 99,9% ukradl....
2Luděk: jo každý nějak začínal, ale ta otázka tu třeba nemusela být dvakrát. Navíc stačilo použít tlačítko Hledej ve všech fórech a možností řešení by měl před sebou hned několik a hned (zejména co se týče obrázků) a nemusel by dlouho čekat na odpověď, která na tuhle otázku bude stejně typu STFW.