2.věci

Zdravím a mám tento problém: Stránky mého webu www.brepta.nazory.cz , který mám zde na webuzdarma se mi načítají tak pomalu, že nevím jestli se na ně vůbec někdo dostane. A zvláště některé z nich, u kterých to bylo již dříve. A za druhé když si v index.php nastavím do meta tagu písmo windows 1250 tak po jisté době zjistím, že mi tento meta tag zmizel. Dost těžko se takto chovající web spravuje..... Může mi někdo tyto dvě věci objasnit.

děkuji.
Nemůže ti nic mizet ze souboru, to je kravina, to si spíš přepisuješ, nebo tak něco (jinými slovy: ač to tak nevypadá, bude nejspíš chyba na tvé straně). A pomalé? Teď to zkouším, nahrála se kompletní prázdná stránka a furt to na cosi čeká. Že by nějaká bota ve zdrojáku? Možná obojí souvisí.
Je možný že by to byla práce nějakýho srandisty hackera?
Jinak fakt nevím. Co bych měl zkontrolovat?
1. Proč mi z index zmizelo nastavení windows 1250 stále nevím.
2. Opět se mi dnes moje stránky nenačtou, zobrazí se "server nelze najít".
Mimochodem kdyby byla chyba ve "zdrojáku" tak bych ji nepředpokládal na všech stránkách....co by to muselo být za chybu, nedovedu si to představit.
Už dřív jsem tyhle stránky taky zkoušela a nejely. Ale když se to tu dneska objevilo zase, tak jsem to zkusila a dneska kupodivu jedou, a to docela rychle a v pohodě.
Jak tak koukám na zdroják, tak meta tag o kódování chybí. A asi by to chtělo index nahrát znovu, se smazanou reklamou, teďka je tam ta reklama dvakrát.
Jinak je na tom webu zbytečně moc barev a taky by to chtělo začít používat css.
Aha tak to bude něco u nás, pořád se tu někdo v něčem vrtá.
Jinak dík za ten pokus. Css občas taky používám, ale hlavně bych rád použil databázový soubory, jenže to co mi jde doma nejde tady a naopak.
viz můj dotaz na funkci dba_........ Jinak doufam že se jsem si při tom jak tady funguje přenášení souborů dneska nesmazal čet.