To chci vidět ten záhul, až to zapnou. Podle statistiky počítadla bude do oběda přešlapovat někde u počítačů aspoň 500 zvědavejch, co se potřebují dostat na mé stránky. Už to vidím, jak jsou všichni nervozní a přešlapují a nedělají svou práci, protože se nemohou dozvědět, co je nového pro jejich oblíbený DVD přehrávač, co mají doma. A čím déle to bude trvat, tím více se budou domýšlet o dalších novinkách, co je čekají. :-)))
A legrace je ta, že jsem tam po půlnoci opravdu nějaké dával a slíbil. Nechtěl bych být v jejich kůži - ještě, že jsem jenom ten admin :-) ( z téch stránek).
co takhle nějaké vyjádření admina ?
Ahoj,
no tak já se přidám a rovněž to nefunguje i u mě .wz, ale co, buďme rádi, že to funguje po většinu roku (poslední větší výpadek někdy loni) a že jste zatím FREE. Ono se ty aktualizace nepo. Hold nezbývá než čekat.
v kolik asi planujete zprovozneni wz.cz?dekuji.
Taky mi od večera nejdou stránky a ani FTP ale soudě podle ostatních reakcí nezbývá nic než čekat.
U služby zdarma by mě nikdy nenapadlo jakkoli napadat jejího poskytovatele. Myslím že jeho jeden baner na mé stránce je nepatrnou satisfakcí za celoroční provoz bez větších potíží.
Neříkám, že jsem situací nadšen, nicméně věřím, že brzy budu moci nadále k plné spokojenosti využívat hosting na wz.cz :)
Jirka OK1XPH.
Doufám, že jde jen o dočasný výpadek bez ztráty dat
Teď mi FTP mych stránek najelo, ale soubory nikde :( jdu uploadovat ...
Jirka OK1XPH
Nejen ze to nefungovalo vcera ale i dneska.Myslím ze tím strácíte hodně zákazníků
Planý poplach, zase to nejde, možná to byl jen pokus a zrovna jsem se přihlásil :( tak snad příště :)
Jirka OK1XPH
Mno mě to taky pořád nejede, na svoje stránky se nedostanu, a na většinu ostatních (něco).wz.cz taky ne. FTP jsem nezkoušel, ale webové rozhraní jede, ale nepustí mě to do správce souborů - to mi to napíše že "Stránku nelze zobrazit" :-( No nedá se nic dělat, to se občas stává....Admini jsou taky lidi, a určitě se budou snažit to co nejdřív zase rozchodit ku spokojenosti nás všech.
Admini, taky vám držím palce, ať se vám to co nejdříve podaří!
Kdy už to konečně půjde? Pracuje se na tom? :-(
Už se mi na stránkách objebili sobory, ale radsi si tam nahraju znova vsechno, at mam jistotu že je tam platna podoba vsech souboru. Sice verim wz.cz ale zichr je zichr :) (u mne 10:16 hod.)
Jirka OK1XPH
mne ftp nejede, ale stranky jedou (teda aspon to co je jinde nez na rootu) kdy se dockame zprovozneni ftp serveru? Zrovna se mi dvakrat nechce tam nahravat zdrojak k foru po jednom souboru:)) doufam, ze ty soubory nezmizi. a ze to nepostihne i sql databazi
HURAAAAA!diky.Snad to vydrzi....
taky se pridam , kolem 7 hodiny vecerni mi nefungovaly adresy .wz.cz , rano sem vlez na svuj web fiatcoupe.wz.cz a co sem nezjistil , nejakej p*c mi stanky haknul a zmenil hesla , chci vyjadreni admina jak je to mozny?
Uz mi stranky jedou a FTP mi taky jde normalne. web jsem aktualizoval. Zda se ze vse je (tady) O.K. :) děkuji.
Jirka OK1XPH
Teďka jede server pomalu, ale jede. Děkujeme.
Ale prozměnu je nějaký problém s přihlašovací sekvencí:
SmartFTP v1.0.982.36
Resolving host name michael-le.wz.cz...
Connecting to (michael-le.wz.cz) -> IP: 81.31.7.88 PORT: 21
Connected to (michael-le.wz.cz) -> Time = 20ms
Socket connected waiting for login sequence.
Cannot login waiting to retry (30s)...
a explorer hází: Relace FTP byla ukončena.
Když se přihlásím v opeře takto :
ftp://michael-le.wz.cz:*@michael-le.wz.cz
Napíše mi to: Too many user connected.
Když se mi podaří se přihlásit, hodí mi to login incorrect nebo někdy se mi nanačtou složky.
Držím palce.
hura slava ftp se rozjelo
Ale řeknu, že je to pořád lepší než u pipni, tam každé 3 hodiny vypadne server. Jednou smazali všechna hesla.
ja nevim. ja mam stranky i na placenem pipni a nemuzu si stezovat. rozhodne to beha rychleji nez webzdarma
Tak zase nic. Docela potřebuji na svůj web, ale asi jsem to s dalšími nedočkavci s rukou na reloadu zrovna přetížil.
fajn, ted mi uz ani nenajedou stranky
Ani stránky ani ftp (Systém Windows nemůže získat přístup k této složce)! Potřebuju aktializovat, do konce týdne jsem doma, jak budu v práci, bude celá aktualizace v nedohlednu! Vám už to vážně funguje?
ted vypadlo i ftp pripojeni. uz to vypadalo tak nadejne a je to zase v pytli