Stránky už mi jedou, ftp ne :(
no myslim, ze se podivam na nejakej filmek a pak se uvidi asi to necham az po prazdninach
Zase někdo šťastnější. Mně ani náhodou a podle stavu počítadla nejspíš ani nenaběhly. Za včerejšek i s výpadky bylo napočítalo 45 přístupů, dneska neregistrovalo žádného návštěvníka.
Všichni, kdo potřebují prostor pro testování či zpřístupnění lidem, nabízím vám náhradní prostor do té doby, než se to opraví (je tam i DB, PHP). Máte-li někdo zájem:
ICQ- 224990224
MAIL- michael.le04@gmail.com
MSN- MichaelLe013722@hotmail.com
AIM- MichaelLe013722
JABBER- MichaelLe013722
Domény- http://xx.michael-le.info; http://xx.hnizdecko.info
DB- 1 DB s 50 MB
Prostor- Kolik budete potřebovat.
Reklama- Nebude implementována (jako kompetence za výpadek serveru).
FTP & WEBFTP- Ano
Do mailů uveďte doménu, heslo a pokud máte zájem o DB, tak si musíte požádat. DB není standardní součástí.
Po opravení WZ Vám budou všechna data poslána mailem a budou ze servetu smazána.
to je ovsem solidni nabidka. temer lepsi nez od webzadarma... myslim, ale ze pockam az po prazdninach. zas tak to nehori
Super! Právě mi naskočilo ftp :)
Za to mi rychle jede wz.cz:80 :)
Tak já jdu rychle aktualizovat, než to zase spadne :)
Nestihnul jsem... už mi to zas spadlo :((
A už zase funguje... to je jako sázet to loterie :)
jezkovy oci... proste se smirte s tim ze to chvilku jede a chvilku ne, neni duvod sem porad psat ze uz to jede nebo ze konkretni stranka na wz vypadla
i kdyz je pravda ze tech novych serveru se uz nemuzu dockat ;)
Sorry, jenom mi to přišlo legrační ;)
Omlouvám se, nepřečetl jsem si předchotí příspěvky, takže jsem to tady zafloodoval svým příspěvkem o nefunkčnosti FTP.
Mira je velmi schopný moderátor, bez něho by WZ neexistovalo nebo by dopadlo jako FBI. Hnusně a zhrouceně.
Strašně to tu blbne. Jak se odregistruju? :)
Bože tady nefunguje vůbec nic! ani ničí stránky z wz
carera: Neodregistrovávej se, věřím, že to bude OK :)
no jo ale wz nepodporuje MS FrontPage Extension, protože mi nefunguje jistý prvek na stránce, který je dělán ve FrontPagu
Dobrá tedy, mě to nefunguje ani jednou.
Jdu se kouknout na počítadlo !
a ani se nedostanu do správce souborů, a ani nikam :) každou chvíli to píše server nelze zobrazit. A když už jsu ve správci souborů, tak nejdou editovat stránky
Hmm, tak tohle uz prestava sranda. Mne to teda nevadi, ale zakaznici uz jsou nejaky prepadli a nervozni. A to tady mam jen pitomej hostel. Chtel jsem tady soupnout jeden docela velkej hotel, ale radeji pockam. Snad se to zase usadi. Je zajimavy, ze to co mam na euweb bezi uplne suprove. Asi fakt se odebraly servery na domene wz do vecnych lovist. Hodne trpelivosti a stastnou pazouru.
ŠTVOU MĚ !
ALE JE TO POŘÁD ZADARMO , NEZAPOMEŇTE !