Tak jsme se dočkali sláva a díky technikům.
nechce se mi vsechno sice cist, ale jak to tak vidim, taxou tu 2 nazory: wz suxx a wz roxx... ja sem pro wz suxx, pac tento problem trva asi 2 tydny, ne-li vic, coz je uz hafo dlouho, a to uz nekteri, ja se mezi ne radim, nejsou schopni tolerovat. ted zase de ftp, ale cce to po me uplne jiny heslo nez poslednich 5 mesicu :(... a kdybyste delali neco pro duchodce, napr. banku :D, a penize by se ztratily, urcite by vam taky nadavali ze ste * , ale to nikdo na adminy nerve, tak klidek
jo a jeste neco... nebylo by od veci, kdyby admin nejakej ty dotazy taky odpovedel. cu
sKopeK: Tady byl nějaký dotaz? Proč nejede FTP? Protože je vypnutý, aby jakž takž jel http. Příští týden jak bylo řečeno přibudou 2 další servery, tak to snad vydržíte, ne? :)
Mluvilo se tu o www.superihost.com, co takhle www.kgb.cz ? Na freehosting slušnej prostor a nebuzerují s tím, že máte více web stránek, přes které stahujete z vaší hlavní stránky.
www.superihost.com - mas tam 100mb, 1000mb traffic, mysql, php, 3maily, nekolik aliasu, zadnou reklamu... atd. jedina nevyhoda je, ze je to anglicky, a trosku se musis drbat s nastavenim adresaru - sou tam mnohem vychytanejsi prava nez tady na wz,,,
problem s wz mam dalsi... (nejak si to usporadejte ;)) - smazali mi web! doufam, ze ne uplne, jen pristup, ale fakt bych ty data chtel ;p
hmmmm, a co fbi.cz? na to porad zapominate!
Ach jo, bezchybného freehostingu se nikdy nedočkáme :-(.
WZ není výjimkou. Nejde se skoro vůbec pohybovat po webu wz.cz!
na fbi.cz mi taky ftp nejde:-( Ale dobrej tip, 200 MB prostoru je hodně!
tak mi admin smazal vsech 50mb jen kvuli tomu, ze sem si nasel novej webhosting a na indexu sem dal presmer... a to sem se s tim drbal "jen" hodku, pac neslo ftp a pres ten webac je to hruuuza... tgze vsechny data asi v hajzlu a jen pro to, ze sem mel vlastni iniciativu a nechtel byt odkazan na to, az wz zprovozni ... suxx ya! ftpko nejde, http taky skoro ne, hlavne ze mazete stranky! hezky, fakt hezkej pristup :p
sKopeK: Když máš novej hosting, tak už účet na wz nepotřebuješ ne? :D
fbi.cz à kgb.cz jdno jest, nefunguje jim tam pasivní přístup pře ftp a mají vysokou padavost.
netušíte kdy už bude problěm odstraněn?
<HTML>fff: jakej problem neni odstranen?</HTML>
nedokážu se připojit přes ftp... na hlavní stránce píší, že by se výpadek měl týkat pouze včerejška a ani dnes se nemohu přes ftp clienta dostat na svůj web. díky
Teď právě se se zkusil připojit ne svůj účet přes FTP a jde to v poho úlně bleskovou rychlostí. Díky miro. :)
fff: A jaký je tvůj účet?
Jojo už jsem na to přišel... připojoval jsem se přes ftp commander, kde mi to psalo neustále chybu - 500 Connection refused (Winsock error #10061), tak jsem to zkusil přes wincommander a už to funguje 3-) . Takže jsem se neprávem domníval že je chyba u Vás... za to se omlouvám :))
Po každém takovém výpadku si v tomhle fóru vylévá své srdíčko x lidí a slibují, že se okamžitě stěhují na kgb, fbi, bis apod. Zajímala by mne statistika počtu účtů - jestli skutečně dochází alespoň k marginálnímu poklesu, tj. jestli ti prudiči nadále skutečně prudí pouze na všech těch skvělých a bezporuchových serverech...;-)
Ja sa tiež neviem pripojit cez FTP. Kedy to bude opravené?
asi budu jedinej ... donucenej ... smazanim ... celyho .... obsahu .... myho ... webu.... kvuli .... tomu .... ze ... sem .... nechtel ... jen cekat a podnikl sem neco ! bye wz!
2mira: udelal sem to este na 1 mym webu a to dost dawno, jakto, ze tam furt je :p
Jestli jdou všichni ke kgb.cz/fbi.cz, tak radím ještě chvíli počkat, protože je zatím v testovacím provozu. A kdyby něco, tak pasivní režim přenosu zatím funguje.
Tak stránky na osdlpr.wz.cz jedou, ale asi po obnově z backupu, protože mají podobu z půlky října. Všechny aktualizace od 14. 10. jsou fuč... Čekám, jestli mi někdo z wz napíše na maila, proč se tak stalo...
Mě FTP jede....Dokonce hodně rychle....
<HTML>Yarp: a co reload stranky? nepomuze to?
k zadne obnove z backupu nemohlo dojit protoze zadny neni</HTML>
Yarp: Já vidím aktualitu z 22.října... :/
Hojky, nemůžu se dostat na FTP přes IE. (ani v práci ani doma) Přes Total Commander jsem se tam dostal. Jenže nejsem zvyklý ho používat, tak by mě zajímalo proč se tam nemůžu dostat jako dříve přes IE. No když na to přijde, tak se to naučím, ale moc se mi do toho nechce. Díky za info. Záviš