proc jste mne smazali muj dotaz

proc jste mne vymazali muj dotaz ohledne pristupu pres ftp ?
Protože už to bylo asi tak 865x vyřešeno jinde a mohl sis řešní najít bez kladení zbytečných dotazů.
Mně taky už poněkolikáté smazali thread, a přitom to byl dotaz na adminy, nic víc, nic míň - od toho tu je tahle rubrika, ne?! :-( A protože to není ani poprvé ani naposled, o zdejším moderátorovi si už budu myslet svý... :-/ Začíná to tu bejt jak na pipni.cz. Dotazy, co se moderátorům nelíběj, byť se mohou 10x vztahovat k tématu (a mohou např. zajímat všechny ty, kterým něco říká pojem bezpečnost), jsou prostě mazány. Ach jo...
<HTML>tecko, o takovych vecech se klidne muzem pobavit e-mailem, na forum to nepatri

taky si myslim svy ... o lidech, kteri se ani nejsou schopni podepsat a jeste ocekavaji, ze na to nekdo bude reagovat</HTML>
Aha, takže já tu půl druhýho roku mám pořád stejnej nick, celou tu dobu se tu snažím na fórech občas někomu pomoct (a k Vám se chovat slušně), když se přihlašuju do témat se vstupem, je vidět náš web, kde je moje jméno, ale nikdo najednou neví, o koho jde... Já vím, když se nechce, tak se to jako neví, je mi to jasný.
A já myslel, že nick je od nickname, tudíž přezdívka. Skutečných jmen je tu minimum a najednou to někomu strašně vadí a je to důvod, proč neodpovídat, a mimoto mazat i věci, který jsou důležitý - pro všechny tady, a tvářit se, že je všechno v pořádku.

Nic, není zájem tyhle věci diskutovat (i když nejsou nic tajnýho - z principu ani bejt nemůžou - byl to jen dotaz "Proč", nic víc), tak holt není, věšet se nebudu - chtěl jsem jen pomoct. Pak se ovšem nedivte, že Vám tu řvou lidi, že se jim někdo nabourává na účty, když snahu o nápravu zadusíte hned v zárodku smazáním pokusu o thread s informacemi, které v tom také klidně můžou hrát podstatnou roli. Takže asi tak.
Souhlasím s tím, že mazat příspěvky je neslušné, ale když webmastery někdo nasere (prosím nemažte to, je to hovorový výraz), jako mě nasrala má bývalá třída, která se bavila tím že do mého rozjetého fora nasázela asi dvěstě příspěvků mimo téma za hodinu, ve kterém se mi jen vysmívali, tak jsem taky udělal škrt v obsahu! A taky byli naštvaný, že mazat se nemá, no chápete to?
<HTML>fajn, omlouvam se, tahat jsem tu podivny nick bylo zbytecne, ale nic to nemeni na tom, ze mi to pripada jaksi hodne divne
nevim, mozna to ostatnim nevadi, me jo, ALE kvuli tomu jsem to nemazal

o tech vecech, o kterych jsi tu psal, se tady nehodlam bavit a uz vubec ne tim zpusobem jakym jsi to psal

kdybys chtel pomoct, napises e-mail a nebudes to rozpitvavat tady

ostatni nekomentuju, nemam potrebu nikoho "utirat"</HTML>
Ale o tom to přesně je. Proč na to tedy nebylo odpovězeno, že se o tom nehodláte bavit (tady nebo vůbec) a bylo to rovnou smazáno?! To o emailu jsi mohl napsat stejně tak dobře už dávno tam a ne čekat, že budu hádat v kříšťálový kouli, co sem do fóra můžu napsat a co ne. V tom příspěvku byly tam jen čísla verzí, který si může zjistit i cvičená opice a odkazy na OFICIÁLNÍ stránky s historií + jedna zmínka o exploitu, ovšem v žádném případě nijak konkrétní, tudíž bez návodu ba i bez náznaku, a to vše jen ve výčtu bodů, s jednou úplně normální (tudíž myslím slušnou) tázací větou v úvodu - Proč... Ale pravda, smazání je taky reakce, a už bych si tu na ní asi měl pomalu zvyknout...

Omlouvám se tedy všem, kterým se tu snažím pomoct a omlouvám se i adminům, že jsem se jich občas i na něco zeptal. První budu s dovolením dělat nadále, bude-li mi to technicky umožněno, ale budu se snažit už se na nic neptat zdejších správců, aby mě nemuseli utírat (děkuji, toaletní papír tu mám a umím s ním už i zacházet) nebo mě rozpitvávat (možná bych mohl obstarat předplatný do márnice).
Ale dál to nehodlám řešit. Howgh
zajimave na forum o technicke pomoci nepadri dotaz tykajici se nefunkcniho nahravani pres ftp a to v pasive rezimu.

Ja sem prosel forum nekolik desitek dotazu zpet a odpoved jsem na nej nenasel.
Miro, na co jsou fora, kdyz mazes prispevky?
Odpovedet na email? Nemyslis, ze je to blbost? Takhle tu bude milion stejnych prispevku s dotazem napr. proc mi nejede FTP. Proc jich bude milion? Protoze odpovedi budou znat jen ti, co se zeptali. Proc? Protoze jim prijde odpoved na email a jini uzivatele zadnou reakci na otazky neuvidi. Trochu se zamysli.
> tykajici se nefunkcniho nahravani pres ftp

FTP je funkcni. Chyba je proste na Tve strane.
Nerad bonzuju, ale buť se nebude nic mazat, nebo se vymaže i pár keců z http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=16584&t=16584
No ja se zas nepodival do fora a rovnou napsal mail administratorum vpodstate s dotazem jestli webzdarma nyní (4 měsíce jsem neaktualizoval) běžně funguje nefunguje (ve smyslu jestli zde má cenu stránky se pokoušet aktualizovat) - žádná odpověď. Nedivím se, od toho jsou fóra, divím se však že se některá (doufám slušná) vlákna mažou. No asi tedy máme nejdříve založit vlákno a když nám ho smažou tak se zeptat mailem - no budiž.
Myslím, že tu "." šlo o něco jiného jak o ftp. Tuším, že to bylo ssl.
Já to tu beru jako takové odreagování. Když se to celé smaže "chuj s tym", zdroje jsou na disku, občas i nějaká záloha. Pokud chcete bezpečnost, tak si zaplaťte hosting na něčem stabilním. Správci se neurazí, ale beru to tu jako takový, řekněme, pokus?, který se možná vyvine v něco, co je skutečně stabilní a dostupnost mocmoc procent... Já sám jsem to nezkoušel, ale je mi jasné, že pokud si to člověk nevyzkouší, třeba tímhle způsobem, tak ty zkušenosti prostě nezíská. To, že někdo umí nastavit apache, ještě neznamná, že je schopen provozovat server. A jak tak na to koukám, zkušenosti se sbírají a roznodně se to tu nějak výrazně nezhoršuje. A když uvážím, že je dost pravděpodobné, že zájemci přibývají, tak je to celkem úspěch. A jak říká můj otec: "Nelíbí se ti to? Zkus to sám a lépe."
FTP tu bezpečné je, přihlašování přes SSL taky (o SSL u jednotlivých účtů jsem v této souvislosti psal jen o možné službě za úhradu - jako návrh). Já psal o patchích.

Kdybych nebyl s WZ spokojen, a bylo pro mě (nás) něco lepšího, tak tu nejsem, ne? :-) Snad ale i přesto, že právě zabezpečení FTP ba ani přihlašování přes SSL není u freehostingů - mnohdy ani u komerčních hostingů (co třeba servery.cz, největší hosting v ČR? - FTP volně k mání) - z drtivé většiny pravidlem (a já za to děkuju - i za Digest auth), mohu mít nějakou kritickou - konstruktivní - poznámku, a snad se mohu i ozvat, pokud je tato smazána, že se mi to zdá nefér? Může se tu psát demokratický, slušný, i když kritický názor, ne? :-)
Ano chyba je na me strane mam line pripojeni. ale celej muj problem s nefunkcnim ftp by vyresil delsi TIMEOUT na strane serveru a to ja opravdu nezvladnu. takze jedina chyba na me strane je ta ze nemam kvalitni pripojeni. a webzdarma se s takovymi uzivateli mazat nebude.
Ovsem na druhou stranu musim rici ze dneska jsem nahraval a spadlo to jenom 3 x takze spokojenost.