Mam stranky www.5a.unas.cz. Chvili sly bezproblemu, ale pak zacly padat, nactou se na kazdej 2. pokus, nekdy vubec ne, ale nekdy v pohode.A nejenom u me. 3 minuty to nabiha a pak bila obrazovka...
Hm, mně se načetly na první pokus...
Může to být způsobeno přetížením serveru, zvlášť pokud se ten problém vyskytuje v nejvíce exponovaných časech.
Na upgradu se pracuje, jestli se nemýlím...
<HTML>nicmene 22:20 urcite neni exponovany cas
ps: ta reklama v popupu je proti podminkam, spravte si to
hanyz: ta reklama, kterou tam mas ty, je nejaka zbastlena, sice to zapocita zobrazeni do databaze, ale je to chyba a bude to opraveno
opravdu to bez toho iframe nejde udelat i kdybych se kvuli vam mel rozkrajet</HTML>
mira: Ok, já to opravím. Však nemusí být hned tak zle;) Koukám, že zbastlená reklama šla do kopru. Takže tam dám ten původní kód.
22:20 rozhodně není exponovaný čas, to je pravda. Třeba nemyslel, že mu to tak dělá zrovna teď (ve 22:20), ale že mu to tak dělá přes den. Co já vím?
Ale nechapu proc je to zakazany... treba ikdyby bylo presmerovani, spis je to lepsi, clovek bude nucen se na reklamu podivat, nez se presmeruje, neni-liz pravda? A POPUP okno musi zase zavirat... takze me neblokujte, ja to spravim... casem... ;)
ja pop up okna zavirat nemusim:) a myslim ze 90% lidi na tomhle foru taky ne:) a co se tyce presmerovani, tak ja osobne teda nekoukam na stranku, kdyz jeste neni nactena - protoze jich mam otevrenych vetsinou vic;)
2Elis: diky za podporu............ ;)
neni zac:) tohle je vseobecne znama vec, a lidi z wz to moc dobre vedi - proto jsou podminky takovy, jaky jsou;)