Zmena hesla

Hmmm, tak to nejak asi uhniva. Vcera jsem si nechal poslat heslo k jednomu mymu uctu. Heslo prislo a ja naivka jsem chtel si to heslo zmenit. A tady je kamen urazu. At si tam pri zmene hesla dam cokoli, tak to proste nejde. A dneska to WZ vylepsil jeste tim, ze stranku nelze najit. Posilal jsem maila na podporu, odpoved tradicne neprisla. Co s tim?
na odpověď si musíš tak týden počkat. víš na kolik takových mailů musejí odpovídat? a měl jsi na stránkách zobrazenou reklamu, a dodržoval jsi i ostatní podmínky?
Ten web je normalne v provozu, neslo o nic jineho nez ze jsem opravdu zapomnel heslo. Ted ho mam sice pristupny, ale to heslo je siiilenost na Ntou. To si nezapamatuju ani kdybych chtel. O nic jineho nejde.
A co presne ti to napise, kdyz se pokusis zmenit heslo?
Nenapise to vubec nic. Teda aspon vcera. Pokud dam ulozit tak to normalne akceptuje a vrati se to zase do te stranky s nabidkou. V me blbost to neni, heslo jsem menil uz nekolikrat a vzdy to behalo. Treba to ma souvislost s nynejsimi upravami WZ. No co, pockam a uvidim. Svet se pro to nezbori a veset se taky kvuliva tomu nehodlam.
Mě se stává něco podobného, když chci změnit heslo, tak ať zadám cokoliv, tak mě to napíše, že heslo je založeno na existujícím slovu, nebo co a nejde změnit. Co s tím? Zkoušel jsem kombinace slov a písmen apod. a nic.
Zkusil jsem si poslat nové heslo, do minuty jsem měl v e-mailu odkaz na nové heslo a za další minutu jsem si ho bez problémů změnil zpět. Všechno bez jediný chyby. Tak nevím, pánové.
>> heslo je založeno na existujícím slovu
Tuším, že tohle je prevence proti lamám, které si chtějí dát např. heslo "maminka":) Zkus nějakou zdánlivě náhodnou kombinaci, kterou si budeš podle něčeho pamatovat jen ty a nikdo jiný;)

U toho prvního problému nevím, jak to řešit:(