Nejdu mi spustit obrazky na stranke!

aha...no skusim ak zas nebude webzdarma blbnut... :)
a este ako tam mam ten obrazok ulozit?
Přece do adresáře design, ale stále ho ještě nemáš vytvořený.

místo adresáře tam stále máš SOUBOR design, který musíš nejprve smazat. V adresáři nesmí mít podadresář stejný název, jako soubor.
vcera vecer ked som tu bol tak webzdarma stale blblo a nemohol som to spravit..tak to idem spravit teraz0..
tak vies, jak to mam spravit ked mi to tu skoro vzdy nejde... furt to tu blbne...uz neviem kedy sem mam chodit..vzdy ked sem dojdem nieco tu nejde..
no z nejakeho dovodu mi to nechce skopirovat obrazky do adresara design... a na tej druhej stranke to uz skopirovane v adresary mam, som aj napisal do zdrojoveho kodu cestu cez www............cz/design/.... a tak dalej ,stale to nejde..
nejako mi sem poslednu dobu nejdu ulozit obrazky, ani len ked chcem dat obrazok ako dizajn na skusku mi to nejde, co tu stale nejde vsetko ako ma?
Možná máš v adresáři "design" nahraný soubor ".htaccess", kde je napsaná "deny from all"... to znamená, že se do adresáře nikdo nedostane, a tudíž se ani obrázky nezobrazí ;)
no mam iny napad ako spravit tie obrazky... dnes ma uz nieco napadlo, dnes alebo zajtra to skusim
co sa to tu s webzdarma deje? vobec nic mi uz nechce ulozit... chcem spravit coby len jednu malu upravu na stranke a vzdy napise, ze soubor se nepodarilo ulozit... kedy to uz opravia?
Ori: a mas tam jeste misto? nezaplnils uz tech povolenych 50 MB?
no, zatial mam 130 kB...to je kolko MB ?...
aha... no, to je malo MB, neco kolem 0,125 MB ;-)
aha..vdaka, ... ;) ...idem skusit nieco s tymi obrazkami.. snad mi to uz pojde..
uz mi to ide, vdaka vsetkym za pomoc... spravim este male upravy a bude to ok..