Aplication SlowDown

Webzdarma.cz se mi zdalo jako nejlepší free webhosting na českém internetu, ale začalo nehorázně padat. Nevím jestli je to přetížením servru, na kterém je zřejmě nahráno až moc neuploadovaných webů, ale neustálé výpadky MySQL a http mi už lezou krkem, když se člověk snaží dostat na svuj web, tak ho to odpálkuje. Většina lidí už to tu požívá jen jako 50 mb ftp a nic víc... Malý nápad, co takhle tyto služby oddělit? 50 MB na www na jednom serveru a 50 MB na tempovní data na druhém? Ještě zpátky ke stabilitě - většina lamerů z mého okolí si neustále myslí, když celou hodinu skenují wz.cz a je jim to k hovnu, takovej zbytečnej přenos. Kdybych měl prachy na domenu a na hosting, radši bych si zřídil nějaký placený webhosting, určitě by to vyšlo líp...... P.S.: Zdarvím chudáka admina .-)
> neustálé výpadky MySQL a http

o cem to mluvis? mas statistiku vypadku? jestli ano, zverejni to, porovnam to s tou svou a pak muzu reagovat konkretne, tohle jsou jen zvasty :(

> Ještě zpátky ke stabilitě - většina lamer ...

to jsem nepochopil
Žádnou pečlivou statistiku si nedělam, ale ve škole máme 10Mb internet a na ftp se pokouším i tak připojit tak 5 minut - > posílání sessions trvá asi nejdéle, jo potom už to jede velmi rychle. Těma výpadkama mám na mysli, třeba včerejší či před včerejší (díky tomu, že jedu každej den nonstop mam trochu bordel v dnech) výpadek reklamy jsem ještě přežil, ale potom se ani nedal wz.cz najít - prostě jakby nebyl (neboj nespad náš server). Chápu, že takové hafo dat, co tam máš asi něco s tim serverem udělá, ale že zas tak? To s těma lamerama jsem měl na mysli zase bandu lamerů začátečníku, co si stáhnou z nějaký stránky o hackování (většinou ---.wz.cz) nějakej redir či scaner a bavěj se tim, že zadaj adresu www.webzdrma.cz a ono jim to vyhazuje bandu hlášek, čísel, slov, kterým nerozumněj a myslej si kdo ví co neudělaj. Takový zatěžování requesty, který výsledně stejně vyjdou na prázdno. Jinak ti chválím design v jakym to tu máš udělaný, fakt pěknej. (Když si dám nastavení a poštu, tak se to menu "vystčí nějak doprava - to je schválně?) A nejvíc chválím váš nápad freehostingu - bez WZ bychom asi těžko vyžili. Za to ti děkuji. (když se mi zrušil muj starej web na wz.cz co sem dřív používal, tak to poslalo ten informační mail celkem 7*, to je taky normální?). S pozdravem "uživatel". P.S.: V novinkách se to poslední dobou hemží : Prosím omluvte.... co takhle něco pozitivního?) O.P.S.: Jaktože kámoš nahraje na to ftp klidně až 200 MB a já prostě přes 55 neprojdu?) Přeji hezký den, Míro.
Hmm, myslel jsem, že už se nebudu rozčilovat, protože mi v uplynulých dnech ani jednou nespadlo a jevilo se jako solidní, ale solidní hosting, ale když jsi mi zrušil web s oduvodněním warez, tak jsi mě opravdu zkazil náladu! Za prvé, jsem už dodělal web co sem tam chtěl dát, za druhé, tam pár shlédnutí bannerů určitě bylo! Za třetí jsem tam žádnej warez neměl, to že sem si tam nahrál školní disk a 2 mp3, který jsem měl jen pro osobní potřebu (nebyl na ně žádnej odkaz) a právě jsem je tahal na kompl. (Zase bych je smazal!) Mohl bys mi odepsat. Dik!
P.S.: Kdyby jsi byl náhodou ve čtvrtek na Invexu, tak by jsem si o tom mohli v klidu promlucit, ne?