Správce souborů

V rámci administrace se mi nedaří dostat (už asi 4 dny) do správy souborů. Většinou to hlásí, že "Page Cannot Be Found". Heslo mám ale správný, protože všechny ostatní věci fungujou, jenom nemůžu administovat soubory.
Jo, nejde to ani pres FTP, neboj.
Doporučuju si udělat vlastního správce souborů :)
No, víte... to je stejna k ničemu, protože php skripty nefunguji take, a budou mit stejny problem i kdyby fungovaly. :(
Vyhradil jsem si dnešní odpoledne na upload nových stránek, už to pokoušim třetí hodinu ... myslíte někdo, že má smysl čekat, až začne chodit administrace přes správce souborů (ftp tady používat nemůžu...) ?
<HTML>udelej to pres ftp
ten upload pres web je skutecne nespolehlivy, budeme to resit, ale ma to mensi prioritu</HTML>
vam to pres FTP klienta funguje ? ja pres nej uploadovat ani nemuzu, dostanu se na nej, a muzu z nej stahovat, ale nemuzu uploadovat..
<HTML>Fighter: a co kvota 50MB?</HTML>
ne... neni to kvotou... proste to vubec nefacha. je to moc pomale... jeden soubor ktery mel 5 bajtu se mi neupnul ani za 5 minut. fakt sorry. zadna kvota u me ale prekrocena neni...
zalozte naky staly forum o vypadcich a nesplehlivosti vaseho php serveru
kvóta je v nedohlednu, celé mé dílo se nezmůžu ani na 15 MB...
<HTML>[root@loki fighter]# du -sh
53M .</HTML>
mira: kdyby to bylo kvotou tak by nesel ani upload pres Spravce nebo snad jo ?
btw. taky by me zajimalo, kde se da zjistit informace o zaplneni prostoru na stranky....
<HTML>> nebo snad jo ?

ano, webftp a ftp se v te situaci chova jinak

vypisuje to ftp server - viz http://wz.cz/navod/ftp/</HTML>