Problémový správce souborů

Stránky mi nabíhají normálně, ale pokud se přihlásím na webzdarma a potřebuju něco změnit, nastane jeden ze dvou problémů:
1) místo zprávce souborů se objeví chybová hláška o nenalezení stránky
2) správce naběhne a nefunguje odkaz edit

Donedávna vše fungovalo normálně. Pokud někdo víte, co s tím, prosím, poraďte. Děkuji
Mam skoro stejny problem, kdyz chci Spravce souboru, tak mi to vyhodi tuhle hlasku: /home/web/admin.wz.czuh oh. Vcera to jeste behalo..
hm, mně to zase včera neběhalo, dneska ráno jsem zajásal, bleskově uploadoval bez problémů cca 100 sobourů :-o, ale pak se to seklo a konec, ještě se tak můžu přihlásit, ale když dám administraci, hodi to hlášku:

/home/web/admin.wz.czuh oh

Bohužel uploadovat přes ftp vzhledem k místním podmínkám nemůžu, takže mám funkční zhruba polovinu stránek :-(
Taky mi to nefunguje, minulý týden už to taky blblo, pak se mi povedlo do správce dostat a po asi 2 hodinách zápolení jsem tam ty změny narvala. Změna na webu se pak objevila asi až za 3 dny. A dneska už se na toho správce nemůžu dostat zase.
Nejsem žádný počítačový odborník, takže vážně nevím co s tím.
to je asi kvůli tomu upgradu WZ, zkuste FTP pokud můžete... snad to bude brzy zas v pořádku.
no hruza!uz asi mesic mozna jeste dyl mam velky problemy s upragdem a vubec praci se strankami na wz!nemuzu skoro aktualizovat!ted uz dokonce misto spravce souboru mam neaktivni odkaz ze spravce souboru je docasne nedostupny!vysvetli mi negdo co to ma znamenat a co s tim delat?ja vim ze je to zadara ale zas tak nespolehlivy by to bejt nemuselo!tak to je hezky na vsechno co tady delam mi wz reaguje hlaskou "stranku nelze zobrazit..." to mi to vyhodilo i gdyz sem ted odesilal tenhle prispevek do fora tak to du zkusit znovu...
zobrazuje se mi hláška správce souborů (dočasně nedostupný), co mám dělat, čím to je? dík
<HTML>je to casti uzivatelum vyple, protoze to v soucasnem stavu nebylo schopne bezet stabilne (presneji: jedna se o vsechny domeny krome wz.cz)

pouzijte ftp</HTML>
Hey woe jaktoze to kua nejde to webzdarma je tedka naky divny dela mi to to samy jako dopitakoj tak to pls rozchodte sem udelal aktualizaci a koukam a nemuzu se dostat k vam na ftp tak to voprafte. Dix cuZ
<HTML>coze?</HTML>
tohle:Hey woe jaktoze to kua nejde to webzdarma je tedka naky divny dela mi to to samy jako dopitakoj tak to pls rozchodte sem udelal aktualizaci a koukam a nemuzu se dostat k vam na ftp tak to voprafte. Dix cuZ;D webmastere:)))))
>>> je to casti uzivatelum vyple, protoze to v soucasnem stavu nebylo schopne bezet stabilne (presneji: jedna se o vsechny domeny krome wz.cz) <<<

Ak som to spravne pochopil podľa toho čo je tu napísané by to malo bežať pre doménu wz.cz, lenže ono to nejde, píšeš že máme použiť ftp, ale nie každý má ftp služby povolené, tak ako sa mám dostať do správcu keď to chce zakaždým login? Nedá sa stým niečo robiť? potrebujem uploadnuť len 5 súborov aby som mohol spustiť stránku. PLEASE HELP!
Já mám dost podobnej problém.... akorát že mě to vyhodí vždycky na login a heslo, pokud přejdu na správce souborů:(, nevíte co s tim?
mira moderátor:

>> je to casti uzivatelum vyple, protoze to v soucasnem stavu nebylo schopne bezet stabilne (presneji: jedna se o vsechny domeny krome wz.cz)

Píšeš kromě domény .wz.cz , ale já ji mám a stejně se tam taky nedostanu. Když kliknu na správce souborů, hodí mě to na přihlašovací stránku. Tak se zase přihlásím, ale do správce souborů se stejně nedostanu.

Můžeš, prosím, upřesnit kdy to bude opět zprovozněno?

Díky, petr
také mám takový problém. když se hlásím přes ftp a zadam heslo, tak to bud hlasi ze je neplatne, nebo propojeni se nezdarilo. je to fakt dost neprijemny
Pekné ránko Vám prajem...keď tak čítam...aj ja mám rovnakź problém.
Ak chcem Upgradnúť stránku, hodí ma opáť na Login...
Nevie niekto, kedy a či vôbec to ešte bude šlapať?
, ďakujem.
Díky za radu, jen mi prosím ještě vysvětlete, co to je to ftp. Jsem v tomhle oboru naprostý laik, prostě jsem si "doma na koleně" uplácala stránky o psech a když mi někdo vykládá o nějakém ftp, je to jako by na mě mluvil španělsky. Můžete mi to nějak jednoduše vysvětlit, abych to pochopila? Díky moc a ještě jednou se omlouvám za svou neznalost.
Daniela: http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/
niečo k téme by mohol napísať aj moderátor ... haló moderátor si tu? potrebujeme tvoju pomoc!
Marně se snažím už asi týden aktualizovat moje stránky přes správce souborů (jakožto nemám přístup na ftp). Je to opravdu zoufalé a docela by mě zajímalo, jestli to ještě někdy pojede, nebo mám (nerad) stránky premístit někam jinam.
Jak nemůžete mít přístup k FTP? Nechápu. Popřípadě si to vypalte na CD a jděte to uploadnout k někomu jinému nebo do kavárny, když to tak spěchá.
Já taky nemám přístup na FTP, správce sítě to nepovolí, copak to je tak těžký pochopit, proč každýmu nejde FTP?
díky, jdu to nastudovat
Petr Bláha:
Ale to snad není problém WZ. V práci taky nemám přístup k FTP (to samozřejmě chápu :o))
to naozaj nie je problém WZ, že nemáme prístupné ftp služby v práci, ale aj tak by to mohli čo najskôr rozchodiť.