Připojení FTP: Příkaz PORT selhal!

Při zadání hostitele (fotas.wz.cz) a uživatelského jména a hesla a vzdáleného adresáře (http://wz.cz/admin/files) se mi zobrazí Příkaz PORT selhal. Co jsem zase udělal špatně?
zkus nastavit pasivní režim...
Proboha! A jak? Víš, jsem jaksi začátečník.
Jestli mas Total Commander, tak je to ve volbach profilu... A ostatni klienti to budou mit podobny, zadna slozitost :)
Mam taky problem, vubec mi nejde pripojit pres FTP a hlasi mi to Casovy limit vyprsel. Vubec nemuzu zadat ani uziv. jmeno ani heslo. taky mi pomuze pasivni rezim? Mam sice Total Com. ale volbu profilu jsem nenasla. Poradite nekdo? Diky!
2hanka: pasivní režim v Total Com. nastavíš tak, že v okně se seznamem svých ftp připojení (po kliknutí na ikonku ftp) označíš příslušné připojení a klikneš na Editovat. Tam už pak najdeš možnost zaškrtnout pasivní režim.
Nejde mi připojení přes FTP. Po dohodě s firemním správcem sítě mě bylo řečeno že náš server neumožňuje připojení přes mhdvmb.wz.cz ale potřebuje číselnou IP adresu. Kde mohu tuto IP sehnat?
Normalne se pripojim pres FTP, ale pri snaze kopirovat soubory mi naskoci hlaseni - Prenos selhal, pokracovat v cinnosti? Jinde mi FTP funguje normalne...Diky za rady!
<HTML>Panda: prekrocena kvota

Prgy: to je asi hloupost, ja tu sice muzu napsat IP, ale nemuzu slibit, ze se ta IP nebude muset treba za mesic zmenit ... a pak by ti to prestalo fungovat a byly by na nas dalsi otazky ... takze mi prijde lepsi neodpovedet a nechat to na tom vasem "spravci"</HTML>
Mám takový dojem, že vzdálený adresář není ten, jak píšeš, nech to prázdné a uvidíš. Vzdálený adresář je cesta do podsložek např. /soubory/obrazky/.
mám stejné problémy