Zruseny ucet?

Rad bych vedel proc mi nejdou ucty www.k1cup.wz.cz a www.berusky2.wz.cz Proste najednou se nepripojim na FTP ani weby nefunguji, proste z niceho nic... Ptam se zde jelikoz mi na emailu na technicke podpore nikdo neodpovida... Predem dekuji
Protoze si tam nemel reklamy wole,
tim to asi nebude.
ja tam reklamy mel a teew je taky v haji.
ftp nefunguje a sajta se tvari, ze na ni nic nejni :-(
do pekel, ze jsem nezalohoval......
kazdopadne se tam jde dostat pres administraci a tim se clovek dozvi, ze nema na ucte ani jeden soubor :(
Prave ze reklamy sem mel.... vsehcno bylo v poradku, najednou z niceho nic nic :(
A jak koukam tak vubec se nemuzu porihlasit, jako by ten ucet neexistoval... no Pise to neexistujici ucet nebo zablokovany.... nechapu... zadam nakyho admina o vysvetleni
Ten ucet opravdu neexistuje, reklamy si mel redirectovany asi za 3 sekundy (pokud se pamatuju) a to je poruseni podminek, a tak admin ucet smazal, nepochopitelny?
Tak to sem vazne nevedel :)... Jde to nejak obnovit? Soubory mam vsehcny zalohovane, ale MySQL databazi tam zpatky nedam... jde to jeste nejak obnovit po nejake dohode?
jo me taky vcera wz s,azalo web:-((podminky jsem porusil, nicmene nenapadlo me, ze kdyz jeden web porusi podminky, ze mi smazou i ty ostatn ktere jsou ok:-((takze sem nezalohoval jednu MySQL a taktez se ptam jestli jeste nema nekdo nekde nakou zalohu...protoze jinak pridu o pul roku prace, mam jednu starou zalohu ale je poskozena
No prave... prijdu o databazi :(
Já nechápu jak můžete nezálohovat ? Já to mam na disku nejmíň 2x a pak ještě pro jistotu na RWu je lepší zálohovat než pak přijít o rok práce/života
proste sem zalohoval jen soubory:-((netusil sem ze se mi smaze i SQL:-((a
jinak zalohu mam z cervence ale podelala se mi