Ach jo , nevim co mam dělat, protože moc chci mít tu reklamu dole, ale ať se postavim třeba na hlavu, mám ji furt nahoře. Zkoušela jsem i nejdřív to nastavit a pak tam teprv šoupnout index.html, ale prostě mi to nejde...
Tvůj postup, že to nejdřív nastavíš a pak teprve nahraješ index je správný.
Zkus v prohlížeci stisknout Obnovit (neboli F5), nebo taky Ctrl+F5 (několikrát, nebo smazat Temporary Internet Files, pokud používáš Internet Explorer, dneska mi to taky blblo, ale nakonec se mi to zobrazilo správně.). Je možný že je to jen zapsaný v paměti prohlíže, pak by mělo pomoct to Ctrl+F5.
Momentálně nemůžu zobrazit tvoje stránky, poněvadž wz má z důvodu upgradu výpadky, takže nemůžu poradit konkrétněji, ale viděla bych to ne to Ctrl+F5, no a nebo na ty výpadky, když už se o tom zmiňuju...
Tak už na to koukám a reklama je vložená správně dole před tagem </body>. Problém bych viděla v menu, zřejmě v tom absolutním pozicování. Když mu dám místo absolutního pozicování relativní, tak je reklama už pod ním, ale to menu je zase pak rozhozený.
jo mas to rozmistene dobre... mozna kdyz mas hlavicku si mohla udelat i paticku a do toho hodit tu reklamu
Zdravím vás,
já mám takový drobný dotaz, on to ani není problém :) Mám mít zobrazenou reklamu nahoře na úvodní stránce, vše je v pořádku, fungovalo to spolehlivě, jen asi posledních pár dnů se mi ta reklama nezobrazuje vůbec :) Neměnil jsem nic, co by se týkalo umístění a zobrazení reklamy, tak nevím, kde je "problém"...:)
web - http://milhousek.chytrak.cz
díky za odpovědi, M.