Nejde mi naimportovat zpet SQL databaze, prosim poradte

Zdravim Vas vsechny, mam jiz delsi dobu fungujici stranky, konkretne diskuzni forum. Pokusil jsem se toto forum zaktualizovat a vse ok, ted potrebuji do toho zpet naimportovat data a nejde to, pise to:

#1226 - User 'elta8882' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 9000).

Asi tusim o co jde ale nejsem si jist, prosim o radu jak to vyresit. Celkem to specha, dekuji moc
Budeš muset po kouskách... rozděl si to po 9000 dotazech a házej várky po hodinách. Je zde prostě omezení na počet mysql dotazů za hodinu.
A poradis jak to mam rozdelit? Staci treba v nejakem textaku to rozdelit po 9000 radkach? A jak je mam pojmenovavat ty soubory, pokud to tedy je dulezite, atd...
Nebo jednoduse mi porad jak myslis rozdet po 9000 dotazech, diky moc. Jsi moje zachrana.
Jo, zhruba po 9000 řádkách, na jménu výsledných souborů nezáleží, spíš bude záležet na pořadí, ve kterém to budeš strkat tam, ale to je asi jasný.
Prosim te jeste dotaz, podarilo se mi to nejak obejit tim ze jsem smazal nekolik tisic podle me zbytecnych radku. Prosim te koukni na to jestli je to dulezite tam mit nebo ne. Kazdopadne se to naimportovalo , ale nevim zda to nebude nekdy chybet, zda je to neco duleziteho, diky.

tyto jsem smazal vsechny:
INSERT INTO `phpbb_search_wordlist` VALUES (0x70f8656872e176e16eed, 74, 0);

Tyto jsem jeste nemazal:
INSERT INTO `phpbb_search_wordmatch` VALUES (12, 34, 0);
tak takto to asi nepujde, nechodi mi to jak ma.
Zkusim to udelat jak si rikal ty
Nesmis nic mazat. Jen rozdelit, napr. po tabulkach a v nich pak po radcich. Holt se musis trochu vyznat v SQL, protoze to nejde rozdelit jen tak kdekoliv.