Mizerné rozhraní

Mám takový dojem, že by se s http rozhraním pro správu stránek tady na WZ dalo provést pár podstatných a jednoduchých vylepšení. (snad to někoho zajímá).

První chybka k napravení:
Když chci nějaký soubor přímo na serveru editovat, vyskočí na mě okno s formulářem, potud v pořádku. JENŽE, to okno je tak malé, že se do něj onen formulář nevejde. Navíc jsou jeho atributy nastavené tak, aby se nedalo zvětšit, tudíž nezbývá než skrolovat a skrolovat a skrolovat, a to nejen jedním, ani dvěma, ale hned třema scrollbarama! Když pospíchám a snažím se opravit nějakou chybku, kterou musím (nedejbože) najít, dost mě to otráví.

Druhá chybka k napravení (diskutovatelná):
TEXTAREA, do kterého se obsah souboru načte má natvrdo nastavené zalamování řádků. To je dost odpuzující, ve složitém kódu nemám témeř žádnou šanci něco najít. Proto bych doporučil, aby se zalamování řádků přinejmenším dalo nějak vypnout.

A třetí:
Možná jsem si toho prostě jenom nevšiml (jestli to tu je), ale taktéž by se mi hodilo, aby se dalo nějak nastavit kódování, ve kterém se soubory editují. Používám na stránkách UTF-8 a pokud něco musím přidat ze školy, jsem nucen psát bez diakritiky, a to se mi (fůj) fakt nelíbí.

Ehm, ještě jedna:
Byl bych docela rád, kdyby se někde dal nastavit formát, ve kterém se do stránek vkládá reklama. Píšu v XHTML 1.0 Strict a ta reklama mi to kazí.

-----

(poznámka pro ty, co mi chtějí radit, abych prostě používal FTPčko: Já bych rád!)
urcite je more veci, ktere by sly zlepsovat

proc si neudelas vlastni editor?
Třeba protože se mi nechce si kvůli nějaké chybičce, kterou jsem tam zapomněl psát vlastní rozhraní. Ale nějaký starší už jsem vyrobil, tak si ho tam asi dám.

Jenže, co ti ostatní? Jsou tu určitě i tací, kteří o PHP nemají ani potuchy. Ti si taky mají psát vlastní?
k tomu problemu s kodovani stranky se primlouvam (uz sem to tu psal) a myslim, ze by to nebyl nijak velky a slozity zasah, a urcite by to pridalo na kvalite WZ ...