Export databáze v phpMyAdmin nejde?

Tak jsem chtěl zazálohovat databázi pomocí phpMyAdmin (tabulky, ve formátu SQL) a mám pocit, že je někde chyba - uloží mi to soubor s nulovou délkou. V předchozí verzi phpMyAdmin mi to běžně fungovalo. Můžete mi poradit?
Díky předem.
Mně to jede. Sejmul jsem pro jistotu PrintScreenem obrazovku:

http://blahapet.wz.cz/images/others/mysql.jpg

Ale chce na to koukat v minimálně 1024x768 a ještě si dát F11 do úplnýho zobrazení, aby si z toho něco vyčetl.

Petr
Bohužel, běžně jsem si dřív takto databázi zálohoval., teď to nejde. Jediná změna oproti tomu Tvému obrázku je, že mám zaškrtnuté ještě "Přidat DROP TABLE" a ve jménu mám ponechaný původní tvar "__DB__". Ale Zkusil jsem tam nacpat jméno své databáze a stejně nic. Prostě mi to nabídne uložení na disk a výsledný soubor má nulovou délku. Přitom záloha provedená přímo z redakčního systému má nezkomprimovaných zhruba 5 mega!
Mimochodem, vždycky jsem dával "vybrat vše", mám to tak i teď (ale i když dám "odznačit vše", tak je výsledek stejný). Zkusil jsem jít "o patro výš" a dát zálohu nikoliv tabulek databáze, ale přímo zazálohovat databázi a dopadlo to stejně. Pořád nulová délka!
<HTML>>>mám zaškrtnuté ještě "Přidat DROP TABLE"

Vis vubec co znamena prikaz DROP TABLE? Protoze pak mi to nesedi s tvym zamerem zalohy! Ja jen abys pak nebyl jeden z tech co sem prijdou nadavat ze jim WZ smazalo celou databazi</HTML>
Pokud vím, tak to přidává do vygenerovaného sql příkaz, který tabulky smaže a znovu je vytvoří. Jenže když se mi ta záloha vytvoří s nulovou délkou, tak ať s drop, nebo bez, stejně nic nezazálohuji... :-(
Tak mi nikdo nepomůže? Ta záloha pomocí phpMyAdmin mi nejde udělat ani pod Mozillou, ani pod IE6. Výsledek je pokaždý stejný - nulová velikost souboru. S předchozí verzí phpMyAdmin to fungovalo normálně, nic jsem neměnil.
<HTML>posli mi jmeno/heslo k mysql na email master@webzdarma.cz
podivam se na to</HTML>
Poslal jsem Ti to, díky předem.