Vložení stránek

Nejdou mi vložit stránky ne web.Nemoch by mi někdo prosím please poradit jak na to?
ja ti poradim: nauc se ptat, rychleji najdes odpoved. http://stare.cz/otazky/
Oooooooooooooooooooooooo díky to sem potřebovala,aby ze mně někdo dělal blbce =(.Neejsem debil a stránky na web vložit umím jenže prostě na web zdarma mi to furt něco blokuje!
Ako ti to blokuje.. co ti vypisuje.. ako sa o to pokusas.. presne opis.. inak necakaj ziadnu rozumnejsiu reakciu ako ta co tu bola bola.. :)
Skus presnejsie opisat problem ktory mas..
>> díky to sem potřebovala,aby ze mně někdo dělal blbce

No ale vždyť ono to tak skutečně vypadá. Jak píše AndyK. Když neuvedeš jakým zůsobem (FTP, upload ve web. rozhraní) stránky na server vkládáš, jak můžeš čekat rozumnou odpověď?
Jasně, kdyby si Liffe přečetla ten odkaz který ji Tonik poslal, tak by nikdy svůj druhý příspěvek v tomhle threadu nenapsala. Nebo spíš napsala ale úplně jinak.
Jak proboha na takový dotaz někdo může odpovědět, když vlastně nebylo řečeno V ČEM JE PROBLÉM....
Příliš jsem neporozuměla tomu chybějícímu souboru index.html...stranky jsem si vložila, ale nemám teď povolený přístup, protože nemám index,html...kde ho mám vzít?!
Vytvorit. Startovaci stranka webu se musi jmenovat index.html (resp. nemusi, ale pak je to jeste slozitejsi)
Bohužel mi to nepomohlo...vytvořila jsem si hlavní stránku a asi 6 odkazů, přejmenovala jsem teda tu hlavní stránku, ale pořád mám nepovolený přístup. Nevím co s tím...taky mi tam chybí ta reklama...?
index.html musi byt nazev souboru.. malejma pismenama ovsem.
Asi jse to zapomněla změnit i tu na webzdarma.cz, adresa se už otevře, ale spousta odkazů (5 ze 6) mi hlásí Soubor nenalezen. Taky mi nejdou obrázky. V čem je chyba?
1. Vymaž si chybovou stránku z historie prohlížeče klávesami Ctrl+F5, já už tvou stránku vidím.

2. Jsou tam špatně adresy, např. e:/nov%C3%A1%20slo%C5%BEka/kkjh.gif je umístění u tebe v počítači. Adresa musí být relativní, tedy jen část od umístění stránky. Je-li obrázek na stejném místě, jako stránka, bude tam jen název obrázku. V adrese a názvu nesmí být háčky, čárky, mezery a je dobré psát jen malá písmena - kontrolovat koncovky (.gif, .html ...).

3. chybí označení české znakové sady Windows, v které to máš napsané - kdo má jinak nastavený prohlížeč, neuvidí správně písmena s háčky, čárkami - mezi <head> a </head> vložit:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
Něco jsem si v počítači poměnila a chci si to opravené nahrát sem, ale tři soubory (odkazy) nejdou smazat. Proč?
veronika:

Pokud máš názvy souborů zde na webzdarma s diakritikou nebo mezerama, tak smazat jedině přes FTP.
Přes web to nepůjde, kvůli těm háčkům, čárkám, mezerám, ... v názvech.
Musí se použít nějaký FTP klient (prográmek pro přenos souborů).
veronika:

http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3

http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/
Hm, tak to vůbec nevím, o co jde
Tak nedelej web. Auto taky nemuzes ridit, kdyz nevis, co je brzda, spojka, plyn, volant..
Děkuji za radu...myslím, že na tom nejsem zas tak špatně, jenom nejsem profesionální webmaster...chci jen vědět, proč mi nejdou odkazy už i reklama je na svém místě...nemám v pořádku zadané umístění souborů?
Ty dva <meta http-equiv ...... jsou špatně, nesmí přijít mezi tagy STYLE. Nejlíp by jim bylo pod <head>, je tam pro ně i mezera.
děkuji, změnila jsem to, ale moje stránky nejdou...načte se reklama a kus kódu reklamy...můžete mi poradit?
Děkuju za pomoc já doufám že to už bude fungovat!
No tak už to fakčí.Poradil mi jeden kámoš.Jen mi připadá fakt dost blbý,že místo toho jak se tu někteří snažili oradit tu kritizujete jak se ptám.Do háje vždyť je to moje věc!
Ale uvědom si, že to jak se ptáš je sice tvoje věc, ale když se zeptáš špatně, nemůžeš čekat dobrou odpověď.
To tady měl někdo popsat celý postup nahrávání stránek na web? Krok za krokem? To by totiž byla jediná možná správná odpověď na původní dotaz. Nebylo totiž uvedeno, co nefunguje, co píše chybu, co bylo zkoušeno a co ne....
Přečti si znovu po sobě první příspěvek v tomhle threadu a zkus se vžít do role lidí, co si to přečtou. Na to prostě nejde rozumně reagovat. I když někdo poradit chce (já třeba bych klidně poradil), tak prostě nemůže protože neví s čím má vlastně poradit.
Pokud napíši pouze otazník, nemohu čekat rozumnou odpověď. Bohužel lidí, co se neumí ptát, je hodně. Přitom stačí se držet jasně zavedeného postupu:

- jaký mám problém (popis problému, nestačí jedna holá věta)
- co to hlásí za chyby
- co jsem hledal a zkoušel za řešení
- pak teprve na závěr příspěvku hodit otázku ve smyslu "Zkoušel jsem vše výše uvedené, ale stále se nemohu připojit. V čem je problém, co dělám špatně?"

Špatně:
Q: Nejde mi web.
A: A má nohy?

Správně:
Q: Mám doménu xxxxyyyyzzzz.wz.cz a nedaří se mi nahrát na web jakýkoliv soubor. Hlásí mi to v Total Comandru chybu "Quotas exceeded". Zkoušel jsem smazat některé soubory, ale hlásilo to "Přístup odepřen". Co s tím mám dělat?
(Tak tenhle očividně popsal svůj problém a zkoušel jej i řešit... odpověď nebudu psát, protože ji nevím... s tím by moh někomu poradit maximálně administrátor příslušného ftp serveru.)

Zásada: Vševědoucí lidé nemají křišťálovou kouli a neplýtvají svým časem odpovídáním na špatně položené dotazy.