nemuhu nic nakopírovat na své stránky

Přes správu souborů na wz.cz, to jde, ale tam zase lze kopírovat jen jednotlivé soubory,, nikoliv celý adresář. Ze stránek na pevný disk mohu kopírovat, zpátky nikoliv, nemohu tedy stránky aktualizovat. Chtěl bych vědět, jak źjistím velikost zaplněného disku.
kolik mas na wz nahrany zjistis z logu ftp
<HTML># du -sh /3w/wz.cz/c/crickets
52M /3w/wz.cz/c/crickets


k velikosti zabraneho prostoru - viz http://wz.cz/navod/ftp</HTML>
no asi budeš muset něco smazat, nebo ti to smažou admini všechno...
<HTML>nechte si prosim trapne poznamky, za prekroceni kvoty _nikomu_ ucet nikdy smazan nebyl</HTML>
Míro promiň, to neměla být trapná poznámka, ale rada tomu dotyčnému. Ze svého okolí vím, že spousta lidí porušuje podmínky na WZ neúmyslně, protože o tom prostě neví. Samozřejmě je to jejich chyba, že nečtou podmínky a při registraci zadají třeba e-mail, který nepoužívají. Neznalost ale neomlouvá, tak jsem chtěla jsem Martina informovat. Nebylo to ve zlém a nechtěla jsem, aby to vyznělo jako blbá poznámka. Když je něco proti podmínkám, máte právo to řešit i smazáním webu. Nevěděla jsem a ani jsem nemohla vědět, jestli za překročení kvóty weby mažete nebo ne.
A ona jde překročit? Mně se totiž zdá, že už musim mít těch 50MB dávno zaplněných.
Nechci zase kecat, ale myslím si, že pokud tam najednou nakopíruješ víc než 50MB, tak ti to dovolí. Když se ale přihlásíš příště, už nemůžeš uploadovat nic. Toť má osobní zkušenost.
ne pres webovy rozhraani ti snad prej povoli vic nez pade ale asi pak prides o vsechno kdyz ti to robot smaze cely... nevim raci sem nezkousel