nejake podivnosti s reklamou (?)

Nerozumim podminkam zobrazeni reklamy : "Reklamní proužek se vkládá standardně (pokud si uživatel nenastaví jinak) na všechny stránky dolů."

1. ja jsem si to "nenastavil jinak", a presto zadnou reklamu na vsech strankach dole nemam - mam index stranku s frames, a "cosi" ucinilo pokus tam vlozit reklamu, ale vlozilo to do sekc noframes (!), takze se reklama nikdy nezobrazi (resp. jen na nejakych arachaickych prohlizecich)
budou tedy me stranky smazany, nebo ja podminky dodrzuji ?

2. v podminkach se pise, ze trochu slozitejsi je situace, kde jsou na uvodni strance definice ramsu, a popisuje se tam, jak to nastavit tak, aby i na strankach s ramci byla reklama na prvni strance nahore - ja chci vsak reklemu na vsech strankach dole (podle podminek si muzu vybrat i tuto moznost), nikde jsem vsak nenasel popis, jak to nastavit, aby byla reklama na vsech strankach dole (pokud uz uvodni stranka ma frames)

je zvykem ze to tu cte nejaky webmaster ?
Je zvykem že to tu čtou většinou pouze webmasteři protože tady chodí většinou jen lidé co mají stránky na wz a jsou tudíž jejich webmasteři.

Ale k tvému problému - nevím přesně jak to je a nebudu ti vyvracet používání framů (i když to určitě za chvíli někdo udělá) protože každý má právo dělat stránky jak mu to vyhovuje. Určitě by to šlo vyřešit vkládáním reklamy pomocí PHP, ale když používáš framy tak předpokládám že PHP neovládáš.
to Tom :

ad webmaster : myslel jsem samozrejme webmaster webu webzdarma.cz :-)

ad frames : dik ze mi to nebudes vyvracet - o jejich nevyhodach vim, ale mam duvody proc jsem je pouzil; me stranky jsou jen staticke, PHP neovladam, a nikde v podminkach jsem necetl, ze uzivatele pouzivajici frames, kteri chteji reklamy dole, musi neco udelat v PHP;

v podminkach je psano, ze pokud nic nestavim jinak, bude reklama dole - a ja nic jinak nenastavil, presto reklama dole neni a nevim, jak ji tam mam dat
obávám se, že jiné řešení, než použít jednoduchou funkci PHP include, neexistuje...
Pokud opravdu není jiné řešení (čekal jsem jestli někdo něco nenapíše, protože já nevím), tak bude asi opravdu nutné použít PHP.
Je to ale úplně jednoduché.
1. Vytvoříš prázdný soubor např. reklama.html a do něj pro jistotu vložíš následující text:
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
(nic jiného).
Tenhle soubor nahraješ do kořenového adresáře webu.
2. Nastavíš si v nastavení reklamy zobrazování reklamy:
- nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci)
- Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: reklama.html
3. Do všech souborů dáš ručně na místo, kde chceš mít reklamu (někde dole) následující kód:
<?include "./reklama.html"?>
(Bohužel je nutné udělat to ručně, takže pokud máš souborů více, je to trochu práce. Ale jen trochu ;-)
4. Má to ale jeden háček - všechny soubory, do kterých ten kód s tím include vložíš, musíš přejmenovat - musí mít příponu .php
A ten soubor kde bude reklama (reklama.html), neměl by se jmenovat reklama.php ?
2Revealman: nemusí, ale může :-).
nechci řešit, jestli je použití PHP jednoduché či ne - chci vědět, kde je v podmínkách uvedno, že PHP použít musím;
a rád bych věděl, zda pokud se chovám podle podmínek (tj., "pokud nic nenastavím jinak, tak je reklamní proužek dole"), a přitom ono se to podle podmínek nechová (nic jsem nenastavil, a dole reklamní proužek chybí), tak jak se na to budou dívat provozovatelé tohoto webu (jak jsem viděl u ostatních témat, tak někdy přece jen ve fóru zareagují - proč neodpoví i zde ?) - za to, že tenhle server nefunguje podle podmínek, které si sám stanovil budu sakncionován, nebo nebudu ?
navíc se v podmínkách píše, jak na stránkách s frames nastavit reklamy nahoru, ale není tam popsáno, jak na stránky s frames nastavit reklamy dolů (a podle podmínek si můžu zvolit tuto variantu - a já ji zvolit chci)
Já tam mam taky framy, jsou 3. Hořejšek-nápis "Vítejte...."
Vlevo-nabídka
Vpravo je největší- zde se vše zobrazuje...
no rámce sice nepoužívám, takže praktické zkušenosti nemám. Ale v "nastavení reklamy" je napsáno: cesta k souboru/rámci: (pouze pokud Vaše stránka obsahuje rámce nebo chcete umístit reklamu do specifického souboru, cestu prosím zadávejte relativní vůči domovskému adresáři, tj. například data/hlavicka.html atp.;
Z toho usuzuju, že by možná chtělo vložit sem cestu k souboru, který se defaultně natahuje do toho rámu, ve kterém se má reklama zobrazovat. To že "když nic nenastavíš, bude reklama dole" se IMHO až tak úplně nevztahuje na stránku s rámy. Hlavně nezapomeň, že když změníš nastavení reklamy, je potřeba znovu nahrát soubory na server ze zálohy, aby se nastavení projevilo (robot vloží reklamu znovu podle aktuálního nastavení).
to dis :
ale kdyt to uz jsem psal ve svem prvnim prispevku.
ten popis pro ramy tam je, ale jen kdyz chcs reklamu na prvni strance na hore - ja chci tu moznost "na vsech stranach dole"

opravdu nechapu, proc se tohle forum jmenuje "podpora" a proc v popisu fora je, ze pokud by se s problemem mohl setkat nekdo dalsi, tak namisto e-mailu na podporu ho mam napsat do tohole fora - a nikdo z podpory tohoto webu sem nepise - to si vybiraji jen namatkove, komu odepisou nebo co ?
Pavusi, já ti fandim! Di do nich a bij se! :-D Vždyť tady jde o princip, že jo! Hahá...
No nic, jen jsem chtěla říct, že k něčemu to fórum je, jelikož já jsem si až teď všimla, že nemám reklamu nikde! Mám tam samo taky rámy, takže to bude tim. Já na to zapomněla, že tam musí bejt... Akorát mam problém, páč jsem (jak už víte z jiných mých příspěvků) analfabet a nevim, jak to udělat, abych jí měla všude dole a nemusela nic přejmenovávat a přehrávat. Kód vložit zvládnu, ale přejmenovávat nechcí, prosíím!
Lauro, hlavně že se bavíš - hahá
Jéžiš, doufám, že ses neurazil, to měla bejt vážně poklona! Jinak s tou reklamou se to vyřešilo samo, páč se mi konečně podařilo zaheslovat ty stránky, takže je na první stránce s heslem a neotravuje nikde jinde, hahá... (tohle "hahá" bylo speciálně pro tebe, Pavusi;-))