nezobrazují se obrázky

mám celý svůj web uložený na disku, kde vše normálně funguje. Jakmile to ale uploaduji, tak jediné co vidím jsou křížky. Mám pocit, že bude chyba asi někde ve firewallu kerio, ale nevím kde
:-) ne.. tam chyba nebude.... bude všechny ty obrázky musíš mít nahraný na servru a musíš k nim mít správnou cestu, bez háčků a čárek, bez mezer .... atd...
problem je že cestu mám úplně správně, bez jakýchkoliv gramatických či faktických chyb. dokonce mám pocit, že když vlezu na své stránky, tak se začnou stahovat obrázky do počítače, ale pak se nezobrazej
> problem je že cestu mám úplně správně, bez jakýchkoliv gramatických či faktických chyb.

Eh?
u WZ tenhle problem je - u obrazku prejmenuj vsechny koncovky na maly pismena (pokud mas GIF, tak gif, jestli JPEG, nebo JPG, tak jpg) a i na strankach na ne odkazuj s koncovkou z malych pismen.
Na stránkách se mi v jednom odkazu nezobrazují dobře písmena s háčky (ž..), existují pro ně nějaké kódy, kterými je můžu v editu nahradit?
Tady jsem žádné ž v odkazech nenašel, takže půjde asi o stránky, které připravuješ doma, že?

1. může to být špatně zapsanými meta tagy znakové sady ( <meta http-equiv=" ..... )

2. ale spíš bych řekl, že jsi zvolila nějaký exotický font, který znak ž prostě neumí - zkus zadat na zkoušku třeba Times New Roman, nebo Arial
problem bude asi nekde jinde primo na wz, jelikoz jsem pred chvily stranky nahral k otci na psisco.com (placenej server) a nadherne to funguje.
Dyt jo, jinde tenhle problem neni - precti si muj predchozi prispevek...
mam vsechno psany malejma pismenama ale stejne to nejde
jsem idiot. prepsal jsem vsechny stranky, ale na soubory jsem zapomnel. WEED dik moc
Jj, a funguje ti to teda uz?
jo beha to uplne uchvatne...tedy spis tak jak jsem si prapuvodne predstavoval ze by to melo behat
Tak to sem rad :-)
Už vím!Psalo se tu že namím mít v odkazu a obrázcích tečky a háčky.Už jsem si toho všiml.To mě vůbec nenapadlo.Už mi to snad bude fungovat.Díííky