Velikost zabraného prostoru

Dobrý den, chci se zaptat, jestli je možné zjistit, kolik místa jsem již zabral svými stránkami, popř. kolik místa mi ještě zbývá? Jestli to nemohu udělat uživatelsky, je možné, abyste mi zaslali na můj mail údaje o místu? Konkrétně se ptám kvůli web. prezentaci http://9a0405.wz.cz.

Děkuji
No já používám Total Commandera (Windows Commander) a ten mi to ukáže ve výpisu...
to ukaze kazdej ftp program
Krom IE :)
IE není ftp program:) IE se snaží být prohlížeč;)
chudak ie... hnije a umira... firefox ho sezere zaziva, ne-li za mrtva
Ale pořád se drží, mrcha.
umira IE?

zkuste se nekdy podivat jake prohlizece pouzivaji navstevnici vasich stranek.

u me je to vzorek 400-500lidi za den ; pres 75% ma IE6 ; kolem 8% IE5.5, zhruba stejne tak ma IE5. Browsery s jadrem Gecko kolem 5%, Opera kolem 1-2%, IE4 0-1%

90% jsou navstevy z CR...
Jak si to zjistil?
kdyz mas pocitadlo (coz ty mas na webu buhviproc trikrat), tim nemyslim od blueboard ale treba toplist, tak si muzes zistit statistiky webu. od toho pocitadlo je.
jo ale tech 90 procent ie6 jsou lidi ktere fakt nenapadne ani nainstalovat service pack nebo update k IE.... to jsou ti co zapnou comp, pripoji se na net a dal se o to nestaraji...
jinymi slovy si chtel rict ze to beznej uzivatel, je videt ze jich je drtiva vetsina....nebo si to myslel jinak?
U mě 88.79% IE, 8,68% Gecko, 2,2% Opera

Statistika 1.9.2004-31.12.2004, vlastní stat. script ;)

Podíl Ie se u mě každý měsíc o pár procent snižuje, a je třeba nezapomenout na to, že spousta Oper se hlásí jako IE (což moc nechápu).
Za kus ledna to je 76,14% IE a 20,48% Gecko, 3,41% Opera :)
Mnooo :-) na můj web asi choděj vzdělaný lidi ;-)

dneska:

45% Gecko
45% IE 6
3% IE 5
3% Opera

a vcera

50% IE 6
32% Gecko
10% Opera
5% IE 5
. prohlížeč . počet návštěv . %
1 MS Internet Explorer pro Windows 580 95,55
2 Mozilla Gecko a odvozené 21 3,46
3 Opera 3 0,49
4 MS Internet Explorer/MSN Explorer pro Mac 1 0,16
5 Neurčené či neurčitelné prohlížeče 1 0,16
6 WebTV 1 0,16
meca > ona je otázka, jestli náhodou ty statistiky neovlivňuješ ty (myslím jako tím, že si stránky často zobrazuješ).
Taky je otázka jestli to náhodou není tak, že stránky navštívilo jen např. 7 lidí a z toho 3 z Gecka protože v takovém případě ta procenta nejsou moc vypovídající.

Ale Mozilla se teď opravdu hodně rozmáhá, tuším ve fóru Valve (http://forums.steampowered.com/forums/) se dal zobrazit seznam právě aktivních návštěvníků (je to velké fórum, takže tam pořád je online strašně hodně lidí) i s údaji o prohlížeči a operačním systému, a v OS suverénně vedly WinXP, v prohlížečích to vždycky bývalo jen o trochu více pro IE než Mozilla. Možná že Oper a Mozill bylo dohromady více než IE.
Bohužel už tam ty statistiky nemůžu najít, možná už to zrušili.
tak ono taky zalezi pro koho mate ty stranky psany a jakej to je vzorek (10 lidi za den neni moc statisticky vyznamny...)

pokud mate web na zamerenej na IT a veci kolem toho, tak tam logicky tech IE bude min

ja mam web zamerenej na cestovani - chodi tam bezny uzivatel, kterymu IE se svyma funkcema staci, proto tam ma IE (6+5.5+5) 90%

v Opera se to da myslim nejak nastavit aby se identifikovala ja IE, praktickej vyznam toho nechapu....
> statistiky neovlivňuješ ty

To sem si naštěstí zabudoval do scriptu :)
bery: <v Opera se to da myslim nejak nastavit aby se identifikovala ja IE, praktickej vyznam toho nechapu....> nektery weby treba e-banking neberou nic jinyho nez IE... a kdyz to nak obejdes tak je tam riziko ze prachy nepudou tam kam chces ale jinam... :)) dost podstatny. jo myslel sem to tak.... (prispevek z 12. 01. 2005 19:30)
Columbo: Píšeš, že kapacitu volného místa ti to píše v TotalCommanderu ve výpisu. Kde ten výpis najdu? V jaký nabídce? Já to totiž mám anglicky a moc se v tom nevyznám. Dík.
Když se připojíš ny eFTýPko tak tam máš tu obrazovku ondragames.wz.cz 81.5.15.205.23 a potom když ti to zmizí, tak tam nad pravym woknem v TC tam máś asi 2 řádky textu a ten poslední ti to zobrazuje... Já mam CZ verzi 5.5 a hodlám přesedlat na 6.51 ale vždycky to bylo, bude a je ten výpis anglicky, protože ten WZ server to tam tak má pomocí příkazu 226
MichalH: je to popsáno na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?27