MÁLO MÍSTA! CHCI VÍC!

Mám málo peněz!
DEJTE MI VÍC!
Misto
-> mam dva weby a 50MB urcite staci (galerie taky), pokud mate web ktery POTREBUJE vic, tak uz je to (pokud nejste Columbuv pripad) na vlastni placenou domenu a webhosting. WZ, je pro nenarocny stranky a 50MB staci i na pomerne velkej web. na svym (kopec.webz.cz) mam 15% plno. Je to jen o tom si umet usporadat data, vyhazet co tam nepatri (zdrojaky FrontPage:normalnim zdrojakum = 10:1), a prizpusobit obrazky (je zbytecny na inet gaklerii davat obrazky s rozlisenim vic nez 1024x768. ja osobne doporucuju 800x600 pokud nevyzaduje vic)
-> Frontpage (a podobny) je to nejhorsi jak delat web, doporucuju UltraEdit a nebo Notepad. To co z tehle programu leze se neda nazvat zdrojovym kodem.

Cisla radku
-> Tohle je fakt blby reseni. pouzivej zmineny UEdit nebo podobny programky ktery ti ukazou cila rade aniz bys to musel mit ve zdrojaku. a navic ti to zprehlednej (funkce jinou barvou atd.)
ad původní dotaz: http://faq.webzdarma.cz/wz.php#q9
>zdrojaky FrontPage:normalnim zdrojakum = 10:1

Ty seš teda ale borec, pokud dokážeš optimalizovat kód z FrontPage na desetinu, to by mě zajímalo, co ti na tý stránce zbude :-))). Když budu hodně velkej optimista, tak maximálně stáhneš 10%. Fakt nechápu, proč stále přetrvává mýtus, že Frontpage generuje tolik kódu navíc, to vůbec není pravda, ten jenom generuje strašně nepřehlednej kód, protože odsazuje a řádkuje, jak se mu zlíbí.

A taky nesouhlasím s tím, že když už zaplním (při všech možných optimalizacích) 50MB, že bych měl přejít na placený hosting. Všechno se zkrátka vyvíjí (viz třeba Google a 1 GB mail), zatímco WebZdarma v tomhle směru neustále stagnuje :-(.
Pavero: příklad odřádkování v FP:

<p>&nbsp;</p>, kdežto normálně použiju <br>.
Další sou FP meta tagy, a různé pracovní soubory, ketré někteří taky kopčí na web.

10:1 se týká spíš zdrojáků z Wordu apod.
JJ ten tvůj webík Colombo.. nestojí ani za h.... takový blivajz si dej někam na localhost, tak můžeš plítvat místem do omrzení
hele a kdyz uz sme u tech 50 mb... neslo by propojit dve, tri registrace na wz? bylo by tam zajimavych 150 mb... a BFU by bylo jedno jesli ma v adresovym radku treba skaff.wz.cz a pak skaff1.wz.cz a tak dale... :)) nevim jesli to neni trestny :)) lol
<HTML>ano, tohle je trestny</HTML>
a jak se to zisti?
<HTML>to te nemusi tak moc trapit, jsou na to metody a nebudu to dal rozepisovat</HTML>
předpokládám ale, že není trestný, když mám dvě různé webovské prezentace, jedna mi zabíra 10MB, pro druhou už mi nestačí 50MB, takže si ukrojím z té první nějaké to místo :)

>><p> </p>, kdežto normálně použiju <br>.

nesmysl, stačí držet při enterování shift a výsledkem taky bude <br> ;-)
A chystá se zvětšení místa nebo nee?
Pavero: what da fu?
>>Skaff: what da fu?

Co jako?
>A chystá se zvětšení místa nebo nee?

Nechystá, aspoň ne oficiálně :)
Pavero: nepochopil sem ten prispevek
"Autor: Pavero (---.ktuo.cz)
Datum: 19. 01. 2005 11:41"
nevim, co je na něm k nepochopení ;)
jo ahaaaaaaa ted sem si precet ty starsi prispevky a uz to chapu.... :))
Skaff: To byla reakce na Johnyho příspěvek výše ;-).
Jo! Budeš platit jako mourovatý!
Jsou tam nějaké verze pro zaplacení. Prý proto, že toho někdo zneužíval či co...
Každopádně, dnes mi tam nejela databáze, tak fakt netuším za co platit... ...když jim to nejede ani normálně...
:( grr