MÁLO MÍSTA! CHCI VÍC!

Mam svuj web, Maturitní otázky, ne všechno zandaný, asi 7 MB volno, ale potřebuju tam dát asi 17MB nejlíp zabalenej soubor, ZVĚTŠETE PROSTOR!
a ukáže mi to"quotas using 464 of 50000KB (0.93% used)"Divný ne?
Prosím? :o)))
>> ZVĚTŠETE PROSTOR!

DEJTE MI MILION EUR!
No mam tam obsazenejch 43 MB, ale ukáže 464KB
Na www.kgb.cz je registrace na 200MBfree ale maj tam ňákou větu, kterou nechápu:

zdarma do posledního dne následujícího čtvrtletí od dne registrace (minimálně 3 měsíce, maximálně 6 měsíců), nutné nasměrování vlastní domény k nám.


To jako potom budu platit?
kgb.cz sux :)
<HTML>zabrano mas 41MB</HTML>
Co tam máš? WAREZ? 41MB nezbytných věcí? Třeba Yuhů má 8MB a jaký to je web, já mám tak 3MB a to tam mám aji obrázky a zvuky. Si udělej úklid ;)
warez na 50MB prostoru? co to placas?

Yuhu ma ciste a pouze text, par obrazku. Jakmile si na web zacnes davat fotky - galerie, tak se ti tech 50MB zacne hodne rychle kratit....
Co ja vim, tak se prostor zvetsuje pro kvalitni projekty. Mno nevim, me to neprijde moc jako kvalitni projekt-ale muj nazor ;)
Kdysi tu admini psali, že pro zajímavé (!) projekty je možnost domluvy na prostoru, db apod. Ovšem o zajímavosti těhle stránek silně pochybuju :)
Tímhle svým rozkazování "MÁLO MÍSTA! CHCI VÍC!" si další prostor rozhodně nezískáš. Navíc ten tvůj web vypadá jako když ... (každý ať si domyslí sám) ;)
Tu je 5 krokov ako sa (možno) dá získať miesto naviac (idú poporade):
1. jakpsatweb.cz
2. CSS
3. Windows >> Obebrat programy >> Front Page
4. Notepad
5. Vytvoríš tému vo Webzdarma s názvom : "Poprosil by som o viac miesta"
Ďalej si už domyslíš
ten web vubec nevypada.... hele pane colombo moh bys prestat zakladat kuli kazdy pivine novy tema? za posledni 2 dny si tam zalozil snad 10 uz me fakt stves....
> 3. Windows >> Obebrat programy >> Front Page
> 4. Notepad

FrontPage oproti Notepadu o moc víc kódu nevyprodukuje, obzvlášť když si v něm přepneš na zdrojový kód a případné nadbytečnosti odstraníš. Zkrátka Notepad je dneska to nejhorší, co se dá použít, protože neukazuje ani čísla řádků, což je naprostá nezbytnost při ladění skriptů. A kdo by dneska vytvářel statický HTML stránky, že ;-).
Pavero: Třeba Columbo?
Hele skaffe: Máš docela stránky... sice jsou lepší, ale to přesměrování, kvůli reklamě snad nemuselo bejt... To místo mi zabíraj maturitní otázky. A jak jste zjistili těch 41 MB?
Columbo: Richard vládne tajemnými magickými silami. Umí zjistit obsazené místo ze šumění větru a z křiku vran.
Já zapomněl- dyť to je master@webzdarma.cz
Magicka sila, ktera by se mohla nazyvat SSH..
omyl hosi, zvetseni se na WZ proste domluvit neda!

bezi mi tady web, nejvetsi o Egyptu co je na ceskym Inetu, navstevnost ma ted kolem 500 za den, zobrazovanych banneru jsem mel kolem 1000 za den

zbyvalo mi poslednich 10MB, ale potreboval jsem rozjet dalsi sekci a tech 10 MB by lehlo popelem behem mesice

zkousel jsem napsat (tusim trikrat) slusny maily na WZ a pozadat o zvetseni, lec bez vysledku.......

je pravda, ze ted jsem to procistil a ziskal 5MB k dobru jenze za cenu smazani galerii fotek

to jenom takova poznamka k tem co psali o par prispevku vys...
bery:

Pokud je to fakt největší web ve své kategorii, jak říkáš, tak běž na placený hosting a kup si vlastní doménu. Stojí to pár šupů a reklama Ti to zaplatí.
Já se bavim, šumění větru mě dostalo:)))))
Ale musim se Columba zastat, pánové, uvědomte si, že někdo třeba teprve začíná a je to samouk a nemá prostě tak super stránky jako vy...
Pavero >> Načo potrebujem čísla riadkov? Keď poznáš PHP syntaxu tak kde je problém. Ja robím stránky len v PHP a nepotrebujem žiadny číslovač riadkov ;)