Zobrazení souborů?

Lze nastavi na wz.cz, aby v nějaké složce zobrazoval obsah(povolit zobrazení obsahu nebo tak nějak) děkuji za vyřízení...
vytvor v te slozce soubor .htaccess a do neho napis Options +Indexes
<HTML>pokud by jsi to zobrazeni chtel upravit podle sveho muzes zkusit:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=16748&t=16739</HTML>
já teda nevím proč, ale mě to prostě furt nefunguje - vytvořil jsem soubor "zobraz.htaccess" a jeho jediným textem je :Options +Indexes. A pokud si zkusím na takový soubor vlézt přes prohlížeč, tak mi to na obrazovku vypíše: Options +Indexes - tedy to, co jsem napsal do toho souboru! Jsem asi úplná lama, ale potřebuju pomoc! Please Help Me!

Hawk
ten soubor se má jmenovat ".htaccess". prostě jenom přípona s tečkou před, nic víc!
A tudíž se ti nepodaří pojmenovat ho tak u sebe ve Windowsech, ty to nedovolí :-)
Tom: ty moje windoze to povoli...
Mi píšou WinXP "musíte zadat název souboru".
ja ho doma v xp normalne udelal... akorat pres pruzkumnika to nejde
v total commander v pohodě
huh, přípona v linuxu? co to je?
.cosi, znamená skrytý soubor...
Vidíš to mě nenapadlo zkoušet to v Total Commanderu :-) Takže to asi blokuje jen průzkumník, myslel jsem že Windowsy obecně.
Po otestování musím říct, že to opravdu jde a dokonce to pak dokáže zobrazit (ten soubor) i průzkumník, tak nevím proč ho tak neumožní i pojmenovat .....

Marek > vím ;-)
A ještě tu mám jeden takovej asi moc zajímavej a hlavně divnej problém - to s tím header.html je doost super, ale líbilo by se mi ještě něco. Fakt by se mi moc líbilo, kdyby se mi nějak(jakkoli) podařilo odtamtud vysekat odkaz na Parent Directory. Jde to nějak? Bylo by to moc super :-)