vstup na stranku

Zdravim, chtel bych se zeptat na radu ohledne prichodu na stranku. Jelikoz se moc nevyznam ve sladeni pozadi z mnoha malych obrazku, vytvoril jsem si pozadi v celku, jenze ma cca 240kb coz je hodne moc dost, nevim jak jinym ale me to nabehne cca za 5-7 vterin az po vsem ostatnim. Neda se udelat to, ze by se zatim pri prichodu na stranku pustilo intro a mezi tim se to v pozadi nacetlo? pokud ano jakym prikazem prosim nastane pozadovane presmerovani cca po tech 8 vterinach na hlavni stranku z intra.. Predem dekuji
PS: pokud to nejde, nema nekdo odkaz primo na dobry navod jak vytvorit a sladit pozadi z mnoha malych obrazku?
nemohl by mi prosim nekdo poradit alespon prikaz, jakym provedu automaticky prechod na dalsi stranku po par vterinach?
Jedno upozornění - pokud chceš to přesměrování dát na stránku s reklamou WZ (a budeš mít reklamu pouze na té stránce nahoře, nikoliv na všech dole), bude to porušení podmínek WZ.

Jinak přesměrování po určité době se dělá takto (následující řádek tej do head sekce stránky, číslo 8 můžeš nahradit čímkoliv - čas v sekundách, stejně tak adresu můžeš samozřejmě uvést jakou chceš):

<meta http-equiv='refresh' content='8;URL=http://www.neco.cz'>
Ale pozadí ve smyslu background udělat z mnoha obrázků podle mě nejde (myslím jako pozadí jednoho prvku). Muselo by to podle mě být vytvořeno pomocí normálních <img> naskládaných vedle sebe do jednoho elementu (např. div), který by byl absolutním pozicováním umístěn tak, aby vytvářel pozadí dané stránky.
Nebo mít pro každý díl samostatný <div> a opět je absolutně pozicovat.
Tome díky za reakce, tohle jsem chtěl přesně vědět... Díky moc
Na pozadí můžeš dát pouze obrázek, který se bude opakovat jako dlaždice, nebo jen vodorovně, nebo svisle. Vždy ale jen JEDEN obrázek.
ted jsem narazil jeste na neco, kdyz ale nechci, aby se to presmerovalo na jinej web, ale primo na dalsi stranku na te same domene? resp. jak dat misto url odkaz na index2.html
<meta http-equiv='refresh' content='8;URL=http://www.neco.cz/index2.html'>
:-)