Relativní odkazy

Prosím o pomoc, nefungují mi relativní odkazy na "podstránky". Hlasími to že je nemůže nalézt. Stánky jsem dělala v Dreamwaeveru. Odkazy jsem po překopírování zkontrovala nevedou na C-disk. Odkazy na obrázky a absolutní odkazy fungujou.
Asi to bude nějaká prkotina, ale já jsem začátečník. Díky
Na jedné ze tvých adres:
http://koryfej.wz.cz/stranky/elisa.htm

Máš obrázek z odkazem, kterej nefunguje:
http://koryfej.wz.cz/stranky/Belle.htm

Zdejší server rozlišuje malá a velká písmena, tak se ujisti, že soubor "Belle.htm" ve složce "stranky" je skutečně naspanej s velkým "B" na začátku. Nejlépe je dělat vše malými písmeny a je po problémech.

Nevím, jestli to je ta hlavní chyba.
Já vím, ale tohle je v pořádku, cesty jsou podle mě napsány tak jak by měly být, snažila jsem se to překontrolovat. Ale nefungují mi ani ty, co mají jen malá písmena, prostě nefunguje žádnej relativní odkaz na ostatní stránky.
No mně třeba funguje všechno, kromě stranky/Belle.htm a stranky/tanec.htm, ty hážou 404ku, a na stranky/sestry.htm nevidím všechny obráky.
Díky třeba je chyba v počítači zkusim to na jinym.
Je zajimavy ze ja mam uplne ten samej problem co Dagda. Delal jsem upload stranek, predelaval jsem je a od ty doby mi to ukaze jen index.htm a pouze jeden odkaz funguje.Vsechny soubory mam na serveru nahry, jelikoz je vidim v administraci.Diakritiku jsem nepouzival a vse pisu jen malym pismem. Na server se obracet nechci, stejně by to bylo na dlouho ale nevim jak dal. Diky
Vitas:

Jde o to se mrknout do webového rozhraní v Administraci, jestli skutečně tam máš níže uvedené soubory, podotýkám v kořenovém adresáři:

kontakt.htm
dvd.htm
vhs.htm