Reeeklaaamaaaa!

Pomóóóc! Nastavil jsem reklamu nahoře na první stránku, fungovalo. Potom jsem to změnil na dolů na všechny a...měl jsem bannery všude - nahoře jich bylo asi 10, dole ten 1, ve vsech clancich po jednom, proste katastrofa. Vratil jsem to zpatky. Fungovalo. Po par takovych zkusebnich prepnuti jsem to vzdal s tim, ze zustanu u 1 banneru na prvni strane nahore.
ALE...ONI JSOU TAM DVA a na každé jiné stránce JEDEN. CO TO JE?! A proč nefunguje volba "dole na každé stránce"?
Mrkněte na oldies.unas.cz a poradte prosíííím!
Díky.
Jo a nejlepší je, že ti ty reklamy vložil ještě před tag, což je vážně super.

Mi to dělalo něco podobného, rozhodně doporučuji vymazat ze zdrojáku ten kód co tam reklamy vložily, dát si pro jistotu na přesné místo kde reklamu chceš mít ten tag co je uveden v pravidlech umístění reklamy a pak ten soubor index.xxx znovu nahrát na server.
ja to udelal jako Tom a a pak to taky bylo v poradku, musis po zmene umisteni reklamy nahrat znova index a nebo v tom starym vymazat ty stary prikazy s reklamama
Přesně tak, po změně nastavení reklamy je potřeba nahrát soubory znovu.

Pokud jde o to, že máš na stránce reklamu při nastavení Na všech stránkách dole třeba 10x apod., tak to bývá většinou použitím funkce include - reklama se vloží do každého includovaného souboru dolů.

A když už máš stránky v php, tak je nejlepší vytvořit soubor např. reklama.html, do něj dát značku pro reklamu (je uvedená v podpoře) a v nastavení reklamy pak nastavit reklamu Na úvodní straně nahoře a vypsat cestu k souboru reklama.html. Ten pak musíš umístit ale na každou stránku, jedno kam, tedy i na všechny dolů, ale musí být na všech.

Uf! :-)
Nejde mi vložit reklama na stránky. Nechápu to, jak se to dělá. Chci jí mít nahoře a mám stránky udělané v rámcích. Prosím, pošlete mi na e-mail podrobný a srozumitelný popis, jak se to dělá. Budu vám velmi vděčná.
Verulinka
Verulinka: nevim jesli ti nekdo bude cokoliv posilat na mail.... na co asi tak je tohle forum? napsala si otazku a tady taky dostanes odpoved... prihlas se na WZ... objevi se ti nabidka info - nastaveni - spravce souboru atd... vyber nastaveni... pak vkladani reklamy a tam nastav cestu k ramci. tj jmeno souboru frame, jesli ji chces mit nahore tak si tam zadej nazev horniho framu.htm. stejne si to neprectes.
Mám problémek... stránky mi byly zablokovány z důvodu špatného umístění reklamy WZ, po odstranění souboru opět fungují, ale nejdou mi aktualizovat... přitom mám banner umístěn v hlavním rámu, tak jak to WZ vyžaduje (doufám, že jsem to pochopila správně)... tedy index.htm se mi skládá z několika rámů... Děkuji za odpověď:o)
2Markytka: jaká je adresa tvých stránek, abychom se na to mohli podívat?
Asi když byly zablokovány, tak se na ně těžko podíváš....
"po odstranění souboru opět fungují"
Děkuji moc. Ale právě nevím, to tam mám vložit název té stránky, kterou mám jako úvod?
Thalia (medicine.unas.cz): stránka je www.punkeroi.wz.cz
Ten soubor jsem odstranila a stránky se načetly, ale jak jsem psala, tak mi nejdou aktualizovat… myslím, že to je asi nesprávným umístěním či načtením banneru v HTML… Děkuji moc za pomoc:o)
2Markytka: Reklamu máš skutečně vloženou v hlavní stránce, která ale jenom obsahuje informace o rámech (frameset), a tudíž reklamu nemůže být vidět. Přihlaš se na webzdarma a v nastavení vkládání reklamy vyplň do kolonky "Relativní cesta k hlavnímu rámci / souboru" název stránky, ve které má být reklama vložena - nikoli index, ale stránka která je v hlavnímu rámu. Potom je potřeba stránky na serveru přehrát znovu soubory ze zálohy, aby se reklama znovu vložila podle nového nastavení. Podle mého názoru možnost aktualizace nesouvisí s reklamou, tam spíš bude jiný problém.
Co se týče reklamy - viz ještě http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
2 dis (choltice.wz.cz): fajnky:o) děkuji moc za radu, určitě to zkusím s tou reklámkou, protože bych to chtěla mít už konečně v pohodě:o) a jinak divím se sama, že se mi dnes zaktualizovaly pouze dva rámy...
Dal jsem reklamku mezi text uprostřed jen na úvodní stránku http://www.jezerka.unas.cz, ale je nastavena nahoru jen jednou. Objevujeme se mi dvakráta to úplně nahoře a ještě uprostřed textu, mrkněte a prosím dejte vědět na fremy@centrum.cz
1) todle je fórum... slovo fórum je od slova hovořit, takže se ti každej na mail vykašle...

A cose týče tý reklamy... máš nejspíš nastavený, že se ti rekklama bude zobrazovat na indexu nahoře a ty jí teďkla rveš ručně někam doprostřed... takže si rozmysli, co chceš...