SPOLEHLIVOST WEBZDARMA ANEB ZA ZADNE PENIZE PRISERNA MUZIKA

No napriklad uz asi pul roku nefunkcni ftp. Nemoznost updatovat stranky. Moznost kopirovat soubory jen pres web rozhrani a to jen do 2M.

A toto by jste si mneli take dat za ramecek.

"Poskytovatel se zavazuje, že:
* učiní všechny dostupné kroky, aby byla služba poskytována bez přerušení a o plánovaných výpadcích (např. z důvodu údržby systému) bude informovat předem
"

Takze jste nas informoval predem ,jenom presne jeste nevite kdy ,ze.

No kazdopadne nema cenu se hadat. Sbohem.
To je zvláštní, mně funguje ftp docela v pohodě. Webové rozhraní jsem za ty cca. 4 roky, co hostuju na wz, ještě jedinkrát nepoužil.

Jestli ty nebudeš tak trochu lama (?)
Tak zaprve my netykej!
Neplet se do ceho ti nic neni! Bud v klidu tebe se to netyka, zabyvej se sam sebou a trav volne chvile necim uzitecnejsim. PA!

Jo pan mira muzete mi zrusit i nasedilo.wz.cz .Co jste tim jste chtel dokazat , ze zrusite ucet z duvodu podminek? Chtel jste mi to nandat ,nebo co ? Je to v podstate jedno ,ale je videt vase nevyzralost a to ,ze kdyz vam nekdo projevi svou nespokojenost ,tak se zmuzete jen ubohy protitah a neumite resit problemy profesionale. jak jsem psal ,nechte si za to platit. Treba se z Vas stane profesionalni sluzba a nesluzba na kterou kazdy nadava.
Vazeny pane Tr..Xl,

vím, že mi neni nic do Vašeho problému s WZ, ale na Váš přednes zde už reagovat musím, protože značí, že Vaše vychování postrádá jakýkoliv náznak slušnosti. Jak můžete tvrdit, že každý na služby WZ nadává? Nesnažte se něco tvrdit, když pro to nemáte dostatek argumentů. Je to známka Vaší neschopnosti a hlouposti.

S pozdravem
Seth.

P.S.: Opovažte se mi tykat. :-O
Jo presne tak nic ti do toho neni ;o)
A jestli jsou toto tvoje stranky :http://seth.kvalitne.cz/: , tak bych se zamyslel nad tim neco sem psat ,uz jen ta sekce download ....

napr:
Furious Sagem calc cracked
Můžu Tě ujistit, že to můj web opravdu není. Zkus hledat dál. :o)
BTW já mám narozdíl od Tebe v hlavě moc dobře uspořádaný, co sem píšu.
Tr...Xl:
Promiň, ale:
1.Na netu se nevyká.
2.WZ jede na 100%, ti, kdo mají problémy si za ně můžou jedině sami.
3.Jsi LAMA LAMA LAMA LAMA LAMA!
4. a taky pořádnej .....
5.Takže také pochopitelně nevíš, co je slušné chování.
A pokud odcházíš z WZ, tak jsme všichni jedině rádi.
Jejej, to jsem se rozjel. Ale je to mé IMHO.
Poste to chlapce neres ,vytvor si vlastni Thread ,tento je muj. Neni to adresovane tobe. Nedelej chytraka , neres ,co te nepali, necti to , proste si prochazej jine stranky a tam si v klidu onanuj....
Takže jsi lama. A navíc nevychovaná lama, která neumí česky. Smutné.
Mimochodem, kdybys místo hysterických výlevů popsal konkrétně svůj problém, tak by možná bylo co řešit. A příště šetři s vykřičníky, aby ti nějaké zbyly, až budeš odpovídat dalším lidem. Měj se.
Nauc se i jina slovicka ,a nauc se cist NERES!
A proč tady potom popisuješ své problémy, které sis s největší pravděpodobností způsobil sám, když nechceš, aby je někdo řešil? To je dost plýtvání a klidně by se dalo toto zbytečné vlákno smazat.
Toto zbytecne vlakno ,jak jste si mohl vsimnout ,je adresovano Mirovi ,nevim tedy proc ,zde reaguji nekteri jedinci ,na jejichz nazor nejsem zvedav a kteri stejne nevi o cem mluvi ,ale hraji si na superuzivatele. Nejen ,ze tito umnelci nevi o cem hovori ,ale proste pisi aby ukazali ,ze oni jsou ty ,kteri proste nemuzou mit problem ,protoze oni nejsou lamy a protoze proste webzdarma jede na 100% a neni mozne aby zavada byla jinde nez u uzivatele ,ktery je LAMA.

nevim ,jestli to ,ze nemam pravo zapisovat na FTP je moje chyba. Proste muzu vse ,jen ne zapisovat ,asi proste bude chyba u mne. Asi sem si zrejme spatne nakonfiguroval TC ze ;o) ,ale to te trapit nemusi NEMUSI ! tento prispevek neni pro nikoho jineho ,nez pro MIRU!
Toto vlákno je adresováno Mírovi, jak jsme si mohli všimnout...no jo mohli, kdyby opravdu bylo. :o)
A podle čeho jsi, jen tak mimochodem, zjistil, že nemáš právo zapisovat na FTP? (He?)
Ty si snad zaplacenej ;o) Proste se nestarej ;o) dik.
Měl jsi mu napsat osobní email adminovi a ne tu HULÁKAT.
Odcházíš? OK! Aspoň třeba z tvých 50 MB admini každýmu přidaj po bajtu místa !
Webzdarma - Jste skvělí a toho ignoranta neposlouchejte GRR!
<HTML>uf, tak do toho:
* netvrdime, ze je vse bezchybne, ale radi bychom
* pokud problem trva pul roku, uvital bych, kdybyste se ozval o neco driv, zhruba tak o 5 mesicu a 29 dni
* rad bych pomohl, ale na chybove hlaseni "nejde mi ftp" nemam moc co dodat</HTML>
Tr...Xl (nebo spíše Tr...Tl?)

Na Internetu vykám jen těm, co se slušně uvedou a napíší i své jméno a příjmení. Což není tvůj případ.

Tvůj problém je, že se neumíš zeptat. Ty řekneš, že máš problém, ale neřekneš konkrétně jaký, dále tvrdíš, že je to problém WZ, ale tvůj styl vyjadřování nevypadá na to, že bys nejprve zametl pod vlastním prahem. Problém je v tobě, v tom, že neumíš položit dotaz a ještě nadáváš. Zamysli se nad sebou a polož svůj dotaz znovu kulturněji. IMHO lama je v tomhle threadu jediná a tou jsi ty.

http://stare.cz/otazky
Takovýhle trotly tady opravdu potřebujem.
nazdar woe... (Tr...Xl)

Haleee ... všechno je vyřešeno... je jasný, že tady ooo váženému páánovi nemůžeme tykat, pač on je totiž punker ... viz google ;-) ... --:)
meca: No jo, čéče. Oni si vlastně všichni pankeři mezi sebou zásadně vykají. To bylo teda pěkné fópá, co jsem udělal. :)
To mira a jen a jen Mira!

Diky , omlovam se za chovani.
Vidim ,ze jste profesional ,ja jsem tak trochu neurotik a uz jsem to nevydrzel ,porad jsem cekal a myslel ,ze az upgradujete wz tak to bude ok.

Delate dobrou praci ,pravda mozna by jste si za to mneli nechat platit! Vzal bych u Vas placenou domenu , za predpokladu minimalnich vypadku a rychleho supportu.

Jinak diky za tu dobu co jsem byl u Vas jsem byl celkem spokojen ,az na ty problemy s tim Ftypkem. Stalo se mi to dvakrat.

To ostatni nereste , a pokud mi chce nekdo neco rict ,rad resim veci mezi 4 ocima ,tak si u mne treba objednejte schuzku. rad vam poradim neplette se do cizich veci a nikomu po netu nenadavejte ,nikdy nevite ,kde mne potkate ;o)

A pokud neco chcete ,tak se pod to podepiste.

Sbohem Jirka Louda
po netu si muzes nadavat komu chces a ani se nemusis bat, ze ti nekde da na hubu a jestli mas opacnej nazor, tak si me najdi a klidne me seres do mrtva. Pripominas mi jednoho kamose, taki napred mluvi a pak mysli
Tr...Xl > Já se měl vlastně menovat míra... v předminulim životě... ale nakonec sem se menoval Bobik... pes T. G. Masarika... no ... takkže to bylo trochu i pro mě .. dík ;-)

Tak teďka když ses uklidnil, by si moch říct, co s tim máš ;-) ... nebo jako proč ti to nejde... ono že ti to nejde je hezký, ale třeba ti to někde něco píše lebo tak...

Jo a ta konfrontace mezi čtyřma očima by byla stráášně zajímavá.... máš zejtra kolem 4 večer čas? :-)