SPOLEHLIVOST WEBZDARMA ANEB ZA ZADNE PENIZE PRISERNA MUZIKA

Já mám hrubky na webu? No to je docela možný. Dělal jsem to po nocích..
No, když jsme u toho, kde mám ty hrubky?
Karma není moje nej skupina, ale proč bych o nich neudělal stránky?
Líbí se mi celkově.
Pozadí nelíbí? Tak doporuč jiný!
mne asi uz mesia nejde sa prihlasit na ftp ale na vebe ide
Proč toho ubožáka nenecháte žít ve svém světě. Vždyť on má jen radost jak vás vytáčí. Někdo s jeho inteligencí vám za to opravdu nestojí.
Co příspěvěk to minimálně jedna hrubka. Každý má hnusný web jen on nemá žádný atd. atd.

Je mi tě líbo. A to vyhrožování, že nikdo neví kde tě potká .... hmmm, co jsi tím chtěl říci?
Promin, že ti nevykám, ale vyká se jen lidem ke kterým máš nějakou úctu.
Tak LAMO ahoj.
heh " je mi tě líbo" - brutalni. pokud to neni preklep
:-)
Je to překlep.
HA HA ,skoda ze to nejde editovat ze ;o)
A stejne budu mit nejrosirenejsi Thread ,protoze vam to proste neda ,je mi vas "LIBO" HA HE
Je LIBO neco k zakousnuti ;o)
Ward: Nic ve zlém, ale jediný, kdo mi tu připadá vytočený, jsi ty. Přesto díky za starost. Pokud by mě dokázal vytočit nějaký TrXl, tak bych si to asi mohl jít rovnou hodit.
To jo, nic ve zlem.

a hint is as good as a word
http://www.nasedilo.wz.cz/
http://www.nasedilo.wz.cz/ > :-D jako to je tvoje jo?! ... no tak na to jak si tu furt machroval nic moc... spíš nic než moc ;-) podělaná Flash, nesladěný barvy, logo se nedá přečíst a celkově to působí úplně šíleně... myslim, že se máš ještě co učit...
jo dik ,konecne poradna recenze ;o)
Tr...Xl: Flash si u sebe otevírat nebudu, ještě je zavirovaný. (nic proti tobě, ale proti ie, macromedia atd.) Od wz je možné odejít, vypadává, podpora=fórum s občasnou návštěvou moderátorů, atd.; v pohodě je možné jít jinam.
tyo toe hlína, udělat fret specijálně pro míru! Toe od trxl hezký, ne? :-) Ale ono stačí mu napsat mail, když je to jenom pro něj.
WZ znamená WebZdarma, takže smyslem toho je, že ten prostor a věci kolem toho nám poskytujou ZDARMA, tzn. že se za to neplatí :-) Když chceš WebZaPeníze, zkus třeba WP :-D (www.wp.cz)
jo abych nezapomněl...Rudolf Rosa :-)
eeh, fakt podivne divne spatny stranky trixáku. co to je za méno tr...xl. vůbec nevyužívaš možnosti flashe. po přejetí myší přes ikony se jenom trochu pohnou, žádnej efekt
:: to si klidně moh udělat v obyč. html.
buhvíjak se tady vychloubas se máš nejlepší stránky a všichni sou trapaci ale při battlu skutek utek.... kde sou ty tvoje stranky?
>>mimochodem mas pekne hnusny a trapny stranky Wegasi.
urážíš ostatní, seš arogantní toy a vubec se mi nelibí tvoje chování.
grr
TrEpIfAiXl... toť jeho pravá přezdívka... nevím proč to sem dal s tečkama, ale nejspíš proto, aby jsme ho nevygooglovali a neřekli, jak má na nic stránky....
to skaff-uprime receno, me je to jedno, negdo takovej jako je von me nemuze vitocit, krome toho, ty stranky sou muj konicek a nic jinyho, jinak mas naprostou pravdu
no ja se nestacim divit , Tr....Xl nebo jak si rika tady vsechny buzeruje a pritom ani nezna CSS a vubec ten zdrojak....chlape ty spis se spis bez ucit psat stranky...ten tvuj zdrojak mi prijde jak procistenej FrontPage generated source code;-)
WEGAS "vitocit" te nemuzu , leda tak vytocit.

Bery ,pokavad si se dostal az na zdrojak flashe ,tak te fakt obdivuju.
dobre citanie na dobru noc...............................................
Tak jsem se jednou zase podíval na wz.cz a toto počteníčko se mi docela líbí. Mrkl jsem se na Trotlovy stránky a už je mi jasný podle fotek, kde se nachází ta zaražená puberta, co mu tady kvete :-). Jen se divím ostatním, že se nechají tak hloupě vyhecovat a tento thread neignorují, Miro nemaž to - ať někdo dost dlouho vidí vlastní hloupost :-). Nejsem žádný odborník na hodnocení webovských stránek, ale je mi smutno z Trotlova hodnocení stránek jiných, když sám nedosahuje jejich úrovně a asi tomu ani nerozumí. Časem to ale přejde a Trotl si určitě založí svůj server, kde bude mít jen ty nejlepší stránky a kde se na něj budeme potom hrabat, že ? :-)
tonda: jistě mluvíš mi ze čtvrtý komory v srdci. myslim tim mluvíš mi z duše :))