Prosim pomoc chci na sve stranky dostat video ktere ma 40 MB volny misto mam jedine vyuzite misto je 1.25 MB z 50 MB a kdyz to tam nahravam tak v polovine se to zastavi a nic to nedela co stim ?
Bez podrobnějšího popisu ti asi nikdo neporadí, zkus pročíst:
http://www.faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp
aha dik zaradu tak sem zjistil ze tam mam nahrano 31 MB z 50 MB sice nevim co zabira 30 MB protoze tam mam nahrane jen tyto soubory
neok.jpg 27 kB
monitor.html 4 kB
zemblaA.html 4kB
3.jpg 24 kB
sp2.html 4 kB
2.html 4 kB
email.html 4kB
spiderman.html 4kB
index2.html 4kB
novinky.gif 100kB
guestbook.gif 52 kB
pozadi.jpg 4kB
index.html 4 kB
zembla.html 4kB
videa.gif 86 kB
2.jpg 16 kB
menu.gif 40 kB
shot0005.jpg 16 kB
SCUD.gif 684 kB
nastevni niha.html 4 kB
duty.jpg 64 kB
policista.html 4 KB
index.jpg 16 kB
index3.html 8 kB
kdyz tohle vsechno sectete dava to dohromady 1 212 416 bajtu
v prepoctu 1.2 MB +-
otazka zni co zabira tech 29 MB ?
A jak jsi zjistil těch 31/50MB. To máš z logu FTP?
prominte moje dmnc prehlid sem ze tam je to nedohrane video ta sem ho smazal a je tam zase mista habadej tak problem stale je
jj ale rikam moje blbost sem slepej ted je tam mista ale stejne se to kousne pri 50 procentech a kdyz dam storno prikaz port selhal skousek sem jine FTP a
mam pasivni rezim a porad stejny kdyz nedam pasvni na FTP se ani nedostanu hodito nejakej error
tak sem to skousel znovu dostal sem tam 13.5 MB pak rychlost nahravani spadla na 2 kb/s a cas 41 min a cas se porad navisuje dam storno
TYPE A nic se nedeje dam zase storno PASV zase se nic nedeje dam opet storno PORT 192.168.1.2.4.253 dam dalsi storno prikaz port selhal dam ok a odpoji se to :-((((((((((((
Možná ti vázne připojení.
vcem by me jako vazlo normalne stahuju mali soubory tam nahraju skousel sem to tam nahrat na 2 casti prvni tam dostanu a druhou ne zacarovanej kruch
Tím jsem myslel, že ti to možná urpostřed přenosu na chvíli padne.
eeeee to ne vcera sem to nechal hodinu a nic