E-mailová schránka

Nefunguje mi zde poštovní schránka, i když jsem při registraci dala,že ji chci,čím to je,že se mi tam zobrazuje nepovolený přístup?Děkuji czech-olsen.wz.cz
mám ten samý problém
Taky taky;-)

minorita.aktualne.cz
<HTML>jeste nebyla vytvorena, musite pockat.. radove i nekolik dni</HTML>
Ach jo diky....kolik je vlastne nekolik dni?
mam web registrovanej asi 8 dni a furt nic...
Taky furt nic a mám ho týden....V e-mailu jste mi psali,že to trvá 3 dny...
Mě by spíš zajímalo jak jí rozmnožit pro víc lidí, sice je pěkný že můžu poslat mail na cokoliv@něco.wz.cz když se stejně předtim musim přihlásit, takže dotaz:o)))Jak přeposílat e-maily jenom do určitých schránek, nebo jak udělat přístup pro víc lidí:o)díky
mno to by me taky zajimalo,reseni me napada udelat si ucet jinde a nechat to preposilat podle ruznych pravidel,mno ale to se mi moc nelibi;-) KURNA KDY SE MI TA SCHRANKA VYGENERUJE......DVA TYDNY A NIC.....
moc zajímavé,včera jsem zaregistroval web a schránka jela už dnes dopoledne (teď pro změnu nejede ;o( ) a na webu který mám tak 3 měsíce mi přestala chodit posledních 14 dní. začínám z toho mít smíšené pocity
mno ja radeji ani ty pocity nemam......bych byl poradne napip;-))))
ZNOVUUU SI ZARVU DO EEETERU CKO JE Z TOU SCHRANKOU KURNA/-::::))) VIZ VYSE;-)
Už to bude?!
Tak co je s tím kur*a?

Jak pridam an stranku index.htm ?
Píšete, že přístup do mailu je možný pouze z webového rozhraní. Při zadání adresy mail.wz.cz se mi ovšem objeví pouze text loki.wz.cz
Při zobrazení zdrojového kódu zjišťuji, že to ani není standartní html ale pouhý prostý text. Tak co v tom sakra máte za bordel? Něco s tím dělejte.
Funguje na mejlserveru antivir a antispam?
Ondra: Zatim ne
Vy kurvi co stou meil schránkou bude pohněte kokotama vy piče
Něco jako slušnost by tu nebyla? Já mám stránky od listopadu a mail mi funguje celou tu dobu (pokud nepočítám ty dva a půl tisíce spamů ;))
Doporučení pro postup při "oživení" schránky:
Je nutno zkontrolovat, zda je v kořenovém adresáři opravdu soubor s názvem index.htm nebo index.html a vše psáno malými písmeny. Potom bych zkusil poslat si mail na adresu info@Vaše.Doména.cz. Pokud to nezabere, nechal bych to tak týden odležet a pak poslal mail znovu. Mně se to aspoň takto osvědčilo.

Mnoho zdaru!
ano tiez mam takyto problem ako vy vsetci :(
skusim zatial postup co napisal Honza, dik za tip
no to je dobry... nekolik dni.
u me uz je to vic jak tyden ;o(
Cttt, brečíte i kvůli 8 dní ;-) (Bez urážky.) Web jsem si založil před 3,5 měsíci a nic ;-)
To tu schránku tak potřebujete? Stejně je dost na houby-musí se na ni přes webové rozhraní (aspoň to tak vždycky bylo, myslim, že to nezměnili), antivir a antispam jsou pro ni pojmy neznámé, a vůbec-založte si mail na nejlepším českém freemailovém serveru (na Seznamu) a dejte pokoj! :o)