Nevím čím to je ale nemůžu vtvořit databázi příkazem Dbase_create, přitom nikde sem se nedočetl že tato funkce neni podporována. Mohl by mi někdo poradit?
Tady máš k dispozici jen jednu db a ta se vytvoří při aktivaci MySQL v nastavení tvého účtu u WZ. Jinde to dělám phpMyAdminem, ze skriptu mi to taky nikdy nefungovalo.
Asi si to nepochopil, MySQL databáze a dbase nemá vůbec nic společného, dbase je obyčejný soubor, to s počtem MySQL databazí nijak nesouvisí.
Ale já mám pocit že tu vůbec není podpora pro dbase, já jsem po asi 4h zkoumání přišel na to, že právě na příkazu dBase_Open mi to "vytuhne".
Může někdo odpovědět jestli na WZ je podpora pro dbase? Nikde jsem se to nedocetl, potrebuji pouze cist z .dbf souboru, jinak mi stranky nepojedou. Diky za odpoved.
wz umí z databází pouze MySQL, což bohatě postačuje, skutečně není důvod podporovat více databázových systémů, když jeden stačí až až ;)
Messy > jo nepochopil, tady jsou nekdy dotazy tak zmatene a ja domyslel veci, co tu bezi, jiny format me nenapadl.
To je jako napsat ze WZ podporuje pouze JPG protoze jeden format na obrazky je az az. Podpora pro DBF (alespon cteni) neni zadne bezpecnostni a jine riziko a kdyz ma clovek treba cenicek o 30ti polozkach ktery si pripravuje na lokale, je 1000x jednodussi na web zkopcit jeden .dbf nez si vytvaret kvuli takovy prkotine MySQL databazi a tu nejak slozite aktualizovat.
A pokud ten .dbf ma hodne sloupecku, je treba verze prepsat to do textaku silene neprakticka, protoze se v tom neda orientovat.
Prosim pridejte podporu pro DBF soubory! Standardne ne v PHP vzdy zapnuta.
Taky si myslim ze by mohli zapnout podporu dBase protoze MySQL se mi vubec neosvedcilo dBase je daloko lepsi... A taky pevne doufam ze ju zapnou, a plne souhlasim s tim ze mit jenom jeden databazovej system je jako kdyby tu byla podpora jen jednoho druhu obrazku napr.: *.jpg to by boly asi zajimavejsi kdyz by tu meli jen databaze MySQL a obrazky typu *.jpg to by byla sranda ze? Tal by to mohli zapnout (mysleno podporu dBase).