phpBB ?

když si to stáhnu na web, tak jak to mam rozchodit? pořád to hází nějakou chybu :-/
Jakou chybu? RTFM
pro začátek to hodí chybu typu, že v řádku tom a tom je blbej text, když sem to na jednom řádku opravil, tak zase chyba na jiným (sem se posouval od 728 k 801), pak zase chyba v jinym souboru! prostě bordel, tak nevim co s tim na phpBB.com maj
na phpBB.com s tím nemaj nic, phpBB fórum je spolehlivě odzkoušeno velkým množstvím spokojených uživatelů, je to výborné fórum pro velké (opravdu velké) diskuze.
Já jsem ho taky používal než jsem si udělal vlastní a můžu říct, že instalace je naprosto v pohodě bez problémů, i na WZ.

Takže neříkej že chybu v tom mají oni, chyba je u tebe!
díky za radu! stáhnu-li si php soubor, který obsahuje chybu, tak KDE je asi chyba? že by u mě, když jsem na ten soubor ani nešáhnul!
Zajímavé, že já jsem si ho stáhnul taky a chyba v něm nebyla.
A instaloval jsem osobně 2 phpBB fóra a přes ICQ jsem pomáhal sprovoznit další 2 phpBB fóra. A ani v jednom z těch 4 chyba nebyla.
A myslím si že vzhledem k tomu jak rychle vydávají phpBB Group nové verze fóra, a vzhledem k tomu kolik lidí toto fórum instaluje, že by ve zdrojáku takhle závažná chyba dlouho nevydržela.
Bacha na reklamni banner. Jestli se ti do kazdy stranky vecpal dolu, pak to budou jen parse errory...
teď koukam maj phpBB problémy s hackerem ... no hele Tome, asi máš prawdu, neměl bys chvíli čas pro lamu jako já a na ICQ vysvětlil jak na to? :-)