Správce souborů
Aktuální adresář: ROOT
Tento adresář je prázdný!
-------------------------------
CO TO JE?
mam tam vsechny soubory pres webovy rozhrani, na ftp me to nepusti (host dont find nebo neco takovyho)
to sem mi zobrazi kdyz dam skaff.wz.cz nebo rovnou index.php... nerozumim, chyba, nebo mi mazou stranky? pomoc.
Koukám, koukám to máš ode mě, viz:
http://blahapet.wz.cz/index.php?file=./php/rozhrani1
a
http://blahapet.wz.cz/index.php?file=./php/rozhrani2
Mrkni se do webovýho rozhraní, soubory tam určitě musíš mít. Pokud si to skutečně kopíroval ode mě, tak si nepostupoval správně. Ozvi se, dáme to do kupy.
Petr
A nebo sis to skopíroval dobře a nezajistil stránku a někdo ti to vymáznul.
tak to fakt nemam od tebe.... vubec nevim co to je
už je to, koukám, vyřešeno :)
už jo... nakej kokot mi tam dal jinej index nechapu jak....
nevim, ale radši bych překontroloval skripty, který něco zapisujou, popřípadě změnil heslo
To je paradox. Mrkni na moje komentáře, kde to vysvětluju a teď sem dám zdroják, z toho, co jsi tam před chvílí měl (sorry, že je tak dlouhej):
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
<title>Správce souborů</title>
</head>
<body>
<h1>Správce souborů</h1>
<p align="right">
<a href="index.php?up=ok&d=">Upload<a> | <a href="index.php?nf=ok&d=">Nový soubor</a> | <a href="index.php?nd=ok&d=">Nový adresář</a> | <a href="index.php?d=">Nadřazený adresář</a> |
<!--Je�tě před výpisem adresářů a souborů vytvoříme odkazy na různé akce. Pokud se budeme chtít dostat z daného adresáře na nadřazený, tak pomocí fce explode() rozebereme jednotlivě slo�ky, je� obsahuje proměnná $adresar a poté pomocí cyklu for koncovou slo�ku ubereme a vypí�eme příkazem echo do parametru odkazu.-->
<a href="index.php">Kořenový adresář</a>
</p>
<h3 align="left" style="margin:30px 0 3px 0">Aktuální adresář: ROOT</h3><table align="center" width="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" border="1"><tr bgcolor="#aaaaaa"><th align="center">Slo�ky</th><th align="center">Počet slo�ek</th><th align="center">Počet souborů</th><th align="center" colspan="3">Akce</th></tr><p align="center">Tento adresář je prázdný!</p><!--Přes podmínku zjistíme, jestli aktuální adresář obsahuje soubory a pokud ano, vypí�eme patičku tabulky s celkovou velikostí souborů.-->
</table>
<p align="right">
<a href="index.php?up=ok&d=">Upload<a> | <a href="index.php?nf=ok&d=">Nový soubor</a> | <a href="index.php?nd=ok&d=">Nový adresář</a> | <a href="index.php?d=">Nadřazený adresář</a> |
<a href="index.php">Kořenový adresář</a>
</p>
<!--Pro snadněj�í navigaci i pod tabulkou dáme odkazy na různé akce-->
</body>
no jo ale ja sem v životě nepoužil nic od tebe... a už vubec ne správce souborů. heslo sem už změnil. vsechno jede. i ftp
i kdyby mi neco sript zmenil, urcite by sam od sebe nenatah z blahapet.wz.cz spravce souboru a nenarval ho do index.php....
To ne, ale připadá mi, že ho někdo ode mne použil a snažil se ti nabourat k tobě.
a ted sem si vzpomel kdo vi moje (uz bejvaly) heslo. mi jednou nesla aktivovat mysql databaze tak sem daval sojkovcovi svý heslo a jmeno aby to aktivoval. no verim ze s tim nema nic spolecnyho, jinak bch mu to heslo nedaval....
Nechci na to dávat krk, ale řekl bych že ON ne.