Problém z Ftp

Nejde se mi dostat na moje stránky, které mám uložené zde. Hází to nějakou blbou hlášku o přístupu. Kdyby někdo věděl jak na to budu vděčnej za odpověď.

Díky Blatext
http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp
http://www.stare.cz/otazky
Mě se taky nedaří připojit přes FTP klienta. Dříve to šlo bez problémů. Nic jsem neměnil a 3 dny už to hlásí že se nelze připojit. Tak nevím, poradíte někdo?

Dík M.
mám stejný problém, taky to nejede bez změny nastavení, problém asi bude na straně serveru... :-(
Jenom dodávám, že k připojení používám eurotel data nonstop a Cproxy. Ale i když ty proxy odpojím tak stále hlásí - nelze se připojit. Tak nevím jestli toto má nějaký vliv.

M.
Koukam, ze problem s FTP je u uzivatelu ET dost casty...
Podpora Webzdarma buď nestíhá, nebo na své klienty kašle. Na své stránce www.spojeacesty.wz.cz mi nejde již měsíc přeinstalovat přes FTP(víc druhů) několik souborů. Nejdou ani smazat na straně serveru, abych vše začal znovu. Hlášení o chybě a okamžité odpojení FTPéčka od serveru vždy po pokusu přeinstalovat následuje.Mám ještě jiné stránky na Webzdarma a tam přes stejná FTPéčka vše funguje. Babo raď. Stránka je dost navštěvovaná a zbývá mi jít jinam. A zdarma to úplně také není-viz reklama...
Hmm, to je hezký! Já mám na webzdarma stránku teprve 2týdny, přestěhovala jsem je z swebu, protože jsem chtěla udělat něco v PHP, ale asi to oželím a přestěhuju zpátky, na seznamu žádný problémy nebyly, všechno jelo v pohodě a helpdesk vždycky pomohl, když bylo třeba.
Jak jsem tu už psala, tady mi nejde ftp , podpora nereaguje a teď mi přestaly jít některý soubory nahrát i přes správce souborů. Webzdarma jsem si vybrala na základě doporučení lidí co tu maj svoje stránky a teď tady čtu, jak má spousta lidí problémy. Neznáte někdo tip, jak probudit podporu wz? Když je nás víc, asi to nebude jen tak ne?
FTP funguje. Je to problem ISP, ne WZ. Podpora WZ tezko muze resit problemy jinych...
Takže já už mám po problému. Eurotel změnil DNS. Přikládám jejich zprávu.
V současné chvíli máte u svého připojení s největší pravděpodobností
nastaveny staré DNS servery, z tohoto důvodu se nenačítají stránky a
je
proto nutné nastavit DNS nové v tomto tvaru:
160.218.10.200
160.218.43.200
nebo je nastavit automaticky.
V případě dalších problémů Vám doporučuji vytvořit i nové telefonické
připojení nebo kontaktovat naši zákaznickou linku *11 či 800330011.
Děkuji za pochopení
S přáním hezkého dne
Kateřina Adametzová,oddělení péče o zákazníky
Eurotel Data Nonstop FUJ! Nikdy bych se s tim nepřipojil. U mě vede tohle:
www.southprague.net a sem tam členem. Hahaha...
hmm, u mě problém trvá, Eurotel nepoužívám a zkoušela jsem to pro jistotu na dvou různých místech s různými poskytovateli a nic ... :-(