Pár dní mi nejde spojení přes FTP, hlásí, že hostitelský počítač nebyl nalezen. Jako uživatel i jako hostname mám adresu webu (bez http)
to by mělo být OK ne? Nejde to ani na pasivní ani aktivní přenos.
Poradíte někdo? prosííím (svet-literatury.wz.cz)
host: svet-literatury.wz.cz
username: to samý
heslo: to snad vis
a pasivni rezim
dela mi to presne to samy... nastaveny to mam dobre, i v Total C. sem to zkousel pripojit (podle toho navodu co je v podpore) a to samy - nejde...
všechno mám správně - hostname, jméno, heslo, pasivní režim a stále to hlásí že server nebyl nalezen. Hlásím se přes Total Commandera. Ale na svůj web se dostanu, jsem asi lama, ale fakt nevím co s tím :-(
me to dela taky...mam gprs a errortel neco predelava :-((
takze zkousim najit IP adresy mych stranek ale pres ping to nejde
nema nekdo nejaky napad, jak to zjistit?
Jakou mas stranku? I kdyz pristup k FTP jen pres IP nelze moc doporucit, nemusi platit naporad.
Jakmile chci neco na na svuj web www.havirovstidrtici.wz.cz neco nahrat prez FTP vzdycky mi to vyhodi chybovu hlasku
550 STOR quota exeeded
50 MB nemám zaplněných ani náhodou, je tam nějakých 6,5MB a jméno i heslo mám nastavené správně.
Můžu se v pohodě přihlásit a stahovat a mazat pomocí FTP, ale nemůžu nahrávat.
Když zkouším ovládat pomocí FTP jinou webzdarma doménu, vše funguje na mém počítači správně.
TAK KDE JE CHYBA?
PS: Upload prez prihlaseni na www.webzdarma.cz mi take jede v poradku, ale potrebuji nahrát vetsí soubory......
quota exceeded = vyčerpaný limit, resp. zaplněné přidělené místo 50 MB.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?27
btw pokud si myslíš, že tolik místa zaplněného nemáš, zkontroluj ještě hlášky o obsazeném místě, které se objevují v logu FTP spojení. Každopádně quota exceeded opravdu ukazuje na zaplněné místo...
proto taky bych chtel vedet nejaky postup a ne primo IP, pac vim, ze restartem/zapnutim modemu mam jinou IP. skoda, ze to pres ping to nejde - to je takovy jednoduchy a rychly
Bobicek: Zavolej si ET. Muj odhad byl spravny.
Proc to nejde?
Protoze je to pretizeny.
Co tohle je doprdele za sluzbu?
Ze je to zadarmo? No a co? Clovek si u vas dela ucet kuli tomu, aby mel normalne funkcni primitivni web a nemuze se dostat ani ke svym souborum na ftp, protoze system je uplen na dne.
Vy na tom vydelavate reklamou a navic vam dela reklamu x "spokojenych" klientu, takze me to proste sere!
Michal, je čas koupit si server a začít konkurovat.
Sojkovec....tam sem samozrejme volal a mam pockat nez to vsechno zaridi :-((( ja ale neminim cekat nekolik tydnu na to, ze se nemuzu dostat ke svym strankam, protoze tam maji bordel...
...takze chci najit jiny zpusob
ale diky za ochotu
A kam mám zavolat já? :-(
nemáš nahodou připojení přes Eurotel? pokud ano, tak jsi "namydlená" jako já. pokud ne, tak nevím.
Právě že nemám! Zkoušela jsem připojení přes pevnou linku i přes drát (dvě různá místa, 2 různé počítače, 2 různí poskytovatelé), jako hostname i jméno dávám svet-literatury.wz.cz , což je podle návodu a stále to hlásí, že hostitelský počítač nebyl nalezen. Jenže v FAQ jsem nenašla žádné další info než o jménu a hostname, tak nevím co kde mám ještě nastavit...
Zkouším to přes Total Commandera. Nevíte prosím vás někdo, s čím dalším by to mohlo souviset? (na účet se dostanu, jen ftp stávkuje!)
Nemůže to nějak souviset s nastavením bezpečnosti WXP? Dala jsem sice nejnižší zabezpečení, abych to vyzkoušela a pořád to nejde, ale třeba mi něco uniklo...
mam podobný problém. Můžu mazat a stahovat přes FTP ale nemůžu tam nahrávat, resp. můžu ale po jednom souboru a když tam chce člověk nahrát dejme tomu 100 fotek tak to opravdu neni moc dobré řešení. Spojení bylo přerušeno?! Zkoušel jsem to u 2 různých poskytovatelů, 2 různý počítače a pořád to stejný, kde je problém? Když jsem měl W 2000 tak to bez problémů šlo, neni opravdu problém i u Win XP - mam totiž každou aktualizaci (teda krom service pack 2 - bleee). Odpoví nám někdo z WebZdarma kde je problém?
dokážete mi někdo stručně objasnit co je to ten pasivní mod? Neumim moc anglicky takže mě prosim neodkazujte na ang. stránky :-)
tak co uz jste to nekdo vyresil. Taky mam pripojeni pres eurotel a nemuzu se vubec pripojit. Pocitac nebyl nalezen. Neni nahodou chyba na vasem serveru?
takze panove uz jsem to vyresil a pro ostatni prokladam radostnou spravu. Chyba je skutecne u eurotelu a musite si jen v nastaveni pc zmenit DNS adresy pak uz to jede v poho a zde je prikladam.
160.218.10.200
160.218.43.200
nebo je nastavit automaticky.
To už tady vyřešil někdo o pár reakcí výš, ale když nemám Eurotel? To vážně na webzdarma nedokážou normálně popsat, co je a co není potřeba pto připojení formou: 1., 2., 3.... ! Problém bude určitě u XP, W2000 to skousnou.
Tak jak tedy?
Bylo by potreba znat presne nastaveni tveho PC, a kristalova koule nejak nefunguje, asi jsem neco zvoral pri sestavovani, jeste se musim poradit s Nipalem, von je na to odbornik :)