Zdravim,
pred casem jsem od vas dostala upozorneni = zadne pristupy na muj web po delsi dobu = pokud se to nezmeni do dvou tydnu, stranku zavrem...posilala jsem email, nedosel? V kazdem pripade, jsem momentalne v zahranici na delsi dobu, nemam pristup k memu ftp serveru...problem je, ze jsem pred odjezdem pri predelavani designu zapomnela na predni stranu umistit vas reklamni banner...tot hadam duvod proc nebyly zaznamenany pristupy...skutecne jsem jen zapomnela, takze je nejaka moznost umisteni banneru na onu vstupni stranku vami...ci se neda delat vubec nic a s mym webem je konec? Mimochodem adresa byla x-cape.mysteria.cz
Predem diky za odpoved. Katka
Postup je mimochodem napsanej na té stránce, když ji dáš zobrazit:
Zablokovaný účet!
Přístup nebyl povolen, protože stránka nevykazovala přístup déle než 6 týdnů (po tu dobu nebyl zobrazen reklamní banner).
update: nebo banner byl umístěn v rozporu s podmínkami a potom berte toto jako žlutou kartu (po které následuje červená :-)
Účet je možné obnovit smazáním souboru .htaccess v domovském adresáři během dvou týdnů od zablokování. Pokud se tak nestane, účet bude po uplynutí této doby trvale zrušen.
Takže se přihlas přes webový rozhraní, to by snad mělo jít, smaž soubor .htaccess a sprav si reklamu a bude to zase ok.
Dikas moc...nejak jsem si navodu drive nevsimla? Nebo tam v dobe, kdy jsem se snazila na stranku dostat nebyl? V kazdem pripade dik :)