Proč je reklama nahoře i dole?

Dobrý den, vložil jsem si stránky na můj nový účet, původně jsem měl nastavené, ať se reklama zobrazuje na všech stránkách dole. Po zhlédnutí se mi to však nelíbilo a tak jsem změnili nastavení ať se reklama zobrazuje pouze na první stránce nahoře. Nyní mám banner na první stránce nahoře ale i na všech ostatních stránkách dole... Poraďte mi prosím, co mám udělat, abych měl banner pouze na první stránce nahoře, děkuji.
no není od věci, když chceš s nečím poradit taky uvést adresu, které se to týká...
předpokládám ale že ti zůstal v ostatních stránkách kód reklamy a ten bude třeba odstranit.....
znovu nahrát všechny stránky na web
jo, moje adresa je methan-fbr.wz.cz
To s tím nahráním už jsem zkoušel...
Mám normálně odstranit ty kódy? To jsem se bál, ať mi nezruší účet.
No tak sem si prošel tvoje stránky a ve firefoxu se mi zobrazuje reklama na všech stránkách nahoře.
Každopádně si myslím, že kdybys měl reklamu jen na hlavní stránce nahoře tak by to potom tak nepříjemně opticky skákalo a ideální řešením dle mého názoru je právě umístění na všech stránkách dole. Nebo vytvořit jednoduchou uvítací stránku, na které bude reklama.
Co se týče mazání kódu, tak pokud dodržíš podmínky, tj. budeš mít reklamu buď na první stránce nahoře nebo na všech dole, můžeš mazat dle libosti a jak chceš....
no já to mám optimaizované pro internet explorer, už jsem to vyřešil, mám jednu reklamu na hlavním rámci nahoře a celkem se mi to líbí. Jak to vypadá ve firefoxu? Máš tam ten rámec na kterém je to logo, na levém boku jsou informace, statistika a anketa?
ve ff je to stejne jako v ie, jen ve ff je uplne dole toto:

BODY { scrollbar-face-color: #474747; scrollbar-shadow-color: #0; scrollbar-highlight-color: #000000; scrollbar-3dlight-color: #0; scrollbar-darkshadow-color: #000000; scrollbar-track-color: #605F5F; scrollbar-arrow-color: #FFFF00

Katastrofik (c)2005

což tam v ie neni a asi to tam ani nepatri ne?
v kodu to mas uplne na konci.....
jo, ten prvni kod je na barevne rolovatko a to druhe ma byt skryte, tak to je v IE.
no ve firefoxu není.....
Panove uz jsem nestastnej... pokousim se tu zprovoznit e-shop postavenej na cpCommerce.. po noci laborovani vsechno zacalo chodit az na malickost... zobrazuji se bannery na uvodni strance nahore i dole a posleze jen dole (nastaveni je nahore na uvodni strance)
zanyna.wz.cz

Katastrofa ale vznikne pri nalogovani jako admin... banneru jako nasranejch asi 150...:(
zanyna.wz.cz/admin

jo a jeste OT.. funguje na webzdarma SSL?
2reep: stačí to napsat jednou... http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=22018&t=22018
chlape bídná, říkám ti to už podruhý.....
tak se podívej do zdrojovýho kódu, vždyť tam tu reklamu máš dvakrát tak proč by se nezobrazila. Smaž ji jednou a bude tam jednou, né!