Asi jsem dalsi analfabet...:-)

Tak. Vytvorila jsem si stranky a ted bych je rada publikovala. Ale jak na to? Tady na webzdarma jsem si zaridila ucet a nevim co dal.
Svoje stranky mam v nekolika slozkach. Jak je mam dostat na net, musim po jednotlivych souborech, kdyz to nejde po tech slozkach? Je toho moc... A jak se potom propoji ty odkazy, ktere mam na strankach? To prece nemuze fungovat, kdyz kazdej z odkazu vede na urcitej soubor, pricemz cesta je napasovana na stranky v mem pocitaci (kde fungujou bez chybicky)... To mi hlava nebere... A jak mam udelat, aby adresa supremegirl.wz.cz vedla na uvodni stranku nazvanou INDEX.htm (aby to nebylo za lomitkem). Pripadam si jako vul, myslela jsem, ze to bude snazsi...

Dalsi problem je, ze jsem nahrala urcitou stranku a ted mi to nejde smazat...

Jediny co potrebuju je pochopit ten princip, jakym se publikovani ovlada. DIKY!
Na své otázky najdeš odpověď na faq.webzdarma.cz.
to já taky. poradí nám někdo?
www.jakpsatweb.cz
faq.webzdarma.cz

A rada na zaver: Bez alespon zakladni znalosti HTML a CSS nelze vytvaret stranky. A frontpage neni uplne dobre reseni.
sojka: myslim, ze pro uplny zacatek je FP dobry start (aspon ja jsem se na nem odkojil, presneji na starickem FP Express 2.0 :-), chce to pak ale se na nem nezarazit a ucit se a ucit se a ucit se...
bery: No, ja si presne pamatuju ten zlom. Nemohl jsem zaboha zjistit, jak ve FP nastavit odkazu titulek. Takze jsem to vyresil tim, ze jsem si zjistil, jak to zapsat primo do HTML. A uz to bylo...
supremegirl: Kliiid, na to přídeš, neni to věda. Odkazy budou fungovat, když budou ty soubory nahrané a cesta k nim nebude vypadat takhle C:\web\diskuse... ale takhle: diskuse.html, akorát tě varuju, že některý věci vytvořený ve FP ti tu chodit nebudou, např. galerie atd... Taky musíš samozřejmě nahrát všechny obrázky, aby se ti zobrazovaly.
Neboj Nieje to až také ťažké aj mňa to dosť dlho odrádzalo mať vlastnú www
Ale našiel som super stránku kde som to pochopil aj ja
Prečítaj si :
http://www.jakpsatweb.cz/publikovani.html
Ale ano aj bez základných znalostí html sa dá spraviť web stránka.
Zato že si ty strácal čas s učením html nemusia tak robyť všetci.
Dobrý program spravý všetko - teda ak to majú byť stránky na pobavenie a nie profesionálne!
dyt je to uplne jednoduchy: vsechny adresy relativni a pak pres ftpcko nakopirovat (treba windows commanderem) <jenom nezapomenout zapnout pasivni transport> a login=meno stranky, heslo=heslo.
no neni to uplne elementarni?

dodiskuze: ja mzslim ze web stranky je nejlepsi psat v notepadu (kdyz uz ve windows) jednoducej, kompatibilni kod, co spustis na 386sx, he