Nezobrazuje se reklama...

mám problém se zobrazováním reklamy a docela se obávám, aby mi nebyly zrušeny stránky. Když do ůvodní stránky dám <!--WZ-REKLAMA-1.0-->, tak se žádná reklama nezobrazí. Nevadí to?
Vadí. Nemáš třeba stránky s rámy a kód stránky ve framesetu? Možná by stálo za to dát sem odkaz.
oprava: nemáš kód reklamy ve framesetu?
Frameset tam je, ale ten kód je v úvodní stránce... Odkaz je www.chipweb.wz.cz
Nastavení reklamy na stránkách s rámy:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html,
http://faq.webzdarma.cz/faq.php?wz
ano, skutečně máš reklamu vloženou ve framesetu, tj v kódu stránky, která definuje rámce, ale sama o sobě nic nezobrazuje.
V nastavení vkládání reklamy v administraci WZ si nastav cestu tam, kde chceš reklamu mít. (je tam napsáno:
Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: .........
(pouze pokud Vaše stránka obsahuje rámce nebo chcete umístit reklamu do specifického souboru, cestu prosím zadávejte relativní vůči domovskému adresáři, tj. například data/hlavicka.html atp.; ...)
Je to divny, mě to taky dneska nevkladá.
Ale což.
(Jinak - s nastavenim reklamy sem nešteloval už dost dlouho, a pokaždý se vkládala... )
Má se tam napsat ./uvod.html nebo uvod.html?
uvod.html
joj.takovej problem mam taky-jenze me uz ty stranky kvuli tomu zrusili..no ale stejne nevim co myslite tim kodem reklamy ve framesetu..daji se ty zrusene strankz nejak obnovit?
Pokud to byla jen žlutá karta tak stačí odmazat soubor htacess z domovského adresáře, a pokud to smazali už úplně že se ani nepřipojíš tak už je web nenávratně pryč
ad obnovení stránek - afaik stačí znovu zaregistrovat stejnou doménu, pokud už ji někdo nevyfoukl, a znovu (a lépe) tam nahrát soubory. WZ ale rozhodně nemá tvé soubory v záloze.
ad frameset - pokud tvoříš stránky s rámy, tak dejme tomu, že máš v tom nejjednodušším případě dva rámy. Jakmile vytvoříš úvodní stránku (předpokládám že ve frontpage nebo něčem podobném), zjistíš, že se ti vytvořily tři soubory: jeden obsahuje to, co chceš mít v prvním rámu; druhý to, co chceš mít ve druhém rámu, a třetí obsahuje informace o tom, jak se ty rámy jmenují, jaké stránky se v nich mají zobrazovat atd. = a to je frameset. Stránka, která jenom sestaví stránky do rámů, ale sama o sobě nic nezobrazuje. Pokud bys na server nahrál jenom tuto stránku s framesetem, zobrazí se (tuším) jen dva prázdné rámy s oznámením, že stránka nebyla nalezena.
No a pokud se v administraci nenastaví správně cesta k souboru nebo rámu, kde se má reklama zobrazovat, a chceš zobrazovat reklamu pouze na úvodní straně nahoře, robot automaticky šoupne kód reklamy do souboru index.htm, což je v takovém případě právě jenom frameset, takže tím pádem se reklama prostě nezobrazí.
Každopádně pro lepší pochopení (pokud tedy někdo ještě trvá na stránkách s rámy):
http://www.jakpsatweb.cz/html/ramy.html
http://www.jakpsatweb.cz/ramy.html
Mám nastaveno taktéž uvod.htm a ten rámec samozřejmě existuje, ale nevidím nic. Funguje to generování reklamy dneska vůbec?
No už to z ničeho nic jede, sice nevím proč.... asi jsem si měl zajít na kafe a nechat tomu nějaký čas na "zotavenou"....