Pomóóc !?

Zdravim...pristup na strankach mame a reklama je taky spravne umistena a presto nam chteji zrusit ucet ?! Proc je tomu tak ?
Diky za odpovedi
Za prvé: psat do názvu Pomóooc není zrovna vhodný, nijak to nepopisuje problém...
Za druhé: chtělo by to adresu stránek...
Za třetí: pokud je reklama opravdu ok, není tam nějakej nelegální obsah?
http://www.webzdarma.cz/podminky.html
kdyby tam byl neleg. obsah tak to smažou hned a bez dotazů .. takže prostě špa
Možná ta reklama je umístěná tak jak nemá bejt - např. vyskakuje v novém okně což se nesmí
Mám přesně stejný problém: reklama umístěna je na index.htm (žádné automatické přesměrování nebo něco podobnýho) a v katalogu to udává 6 zobrazení banneru (takže už to znamená, že reklama asi zobrazena byla a stránka tudíž přístupy - i z pohledu wz - vykazuje), přesto mi dnes přišel mail, že stránky (doprava.unas.cz) nevykazují žádný přístup za poslední měsíc a pokud se to nezmění, budou smazány.
jasně adresa je http://www.solidtrial.wz.cz doufám, že mi s tím pomůžete
zatím dík
je to jednoduchý, ty máš reklamu na stránce která není ve svojí podstatě ta hlavní, tam máš odkaz vstoupit na stránky bez reklam, nevim jestli sem se vyjádřil přesně, ale zkrátka obešel jsi pravidla velmi známým způsobem...
Pokud na té úvodní stránce s reklamou nemá žádný přesměrování a je nutný kliknout na to Vstupte, pak podmínky neobchází.
já vím, že teoreticky ne, ale pojďme mrknout na větu z pravidel:

"Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení banneru - to se týká především uživatelů, kteří umístí banner jen na úvodní stránku spolu s přesměrováním atp."

Nezáleží na tom, jestli jde o přesměrování automatické či na základě kliknutí, podle mě, když se podívám na ty stránky, je to jasný, tohle už se tu řešilo, věř mi, že je to tim..
No ale podle mě takhle nezamezuje korektnímu zobrazení banneru, takže je to tak v pořádku a vím to právě proto, že tu nejsem nováček...
A na tom přesměrování záleží - ruční IMHO není zakázaný, protože tím se nijak nebrání zobrazení banneru. A má to tu sposta stránek a nikdo je nechce rušit...
takže, asi nemam navyber nez to predelat podle aliho...nebo je i jina moznost ?
ali > kdyby to co popisuješ bylo proti pravidlům wz (umístění reklamy pouze na úvodní "vstupní" stránku sloužící opravdu jen ke zobrazení reklamy a odkazu vstupte), tak by bylo zrušeno tipuju více než polovina všech webů na wz.
A navíc na takové úvodní stránce s manuálním přesměrováním (a bannerem) může být třeba uvítání nebo seznam aktualizací, a pak by se těžko rozhodovalo, jestli to je porušení podmínek nebo ne.
---
Pakliže mi ale přišel e-mail s tím, že stránky budou zrušeny kvůli tomu, že nevykazují přístup, tak bych čekal, že to taky je pravý důvod. Ale ony ty přístupy podle katalogu vykazují, takže bych žádal vysvětlení!
(Nevím, jestli je to automaticky generovaný mail nebo ne, ale musím s ním nesouhlasit...)
Doporučuji se obrátit mailem na podporu, nevím, jestli místní administrátoři mají sílu procházet ve fóru takto nesmyslně pojmenovaná témata ;-)