Je nejaka moznost, aby mohl byt ucet zvetsen o radove desitky MB free? Na uctu by nebyl warez, jen bych tam chtel nahart nejake video tutorialy... Dikec.
<HTML>tohle jsem prehledl tak sorry za zpozdeni
rozsirovat misto zdarma budeme jen v naprosto vyjimecnych pripadech
pokud jsou splneny zejmena tyto podminky:
- kvalitni zpracovanim
- zajimvy obsah</HTML>
Bere se zalohovani disku jako dostatecny obsah, kdyz ten dokaz na nej a prostredi udelam hezky graficky :D?
to se mne nejvice libi tam dat ICQ status a nenapsat icq to si clovek posmakne kdyz vidi jenom zelenou nebo cervenou kytku ale cislo nevi
Komu sa mám ozvať, keď chcem požiadať o väčší priestor na web?
Napis Bobbo adminum nebo podpore.
podpora@webzdarma.cz
Na webu jsme asi před půl rokem založili stránky naší kapely. Nečekali jsme, že budou mít až takový ohlas. Dnes máme až 140 přístupů denně a zjišťujeme, že 50 MB je pro nás žalostně málo. Pro rozšíření místa jsme ochotni využít i nějakou placenou službu. Nabízí webzdarma i něco nezdarma?
A další problém je, že mi už asi týden možná dýl, nefunguje FTP připojení na naše stránky(Přesněji na stránky se připojím a mohu si prohlížet i obsah souborů, ale ve chvíli, když se snažím nahrát nový soubor nebo starý změnit, je operace vždy ukončena chybovým hlášením) Nevím, jestli je to tím, že jsou stránky plné nebo nějakou technickou chybou na vaší straně?
Prosím o co nejrychlejší odpověď. Mám s vámi ty nejlepší zkušenosti a nerad bych kvůli takovým maličkostem vyhledával nové místo pro naše stránky.