Par dotazu:
1) velikost DB je omezena na 5 MB - nesla by zvysit napr. na ukor tech 50MB - tedy aby tech 55MB bylo "sdilenych"?
2) email je omezen na 10 mailu za hodinu - co se stane, kdyz jich poslu treba 20? Bude tech druhych deset cekat ve fronte, nebo se proste zahodi? (mam pocit, ze funguje varianta 2)
3) pokud neni povoleno posilat vice emailu, slo by povolit port 25 ven, abych se mohl spojit na vlastni smtp server?
4) zda se mi to, nebo jsou stranky posledni dobou trosku "linejsi" ?
Diky za info,
Libor
ace.webzdarma.cz
Musíš počkat, až se kolem mihne nějaký moderátor ;-)
Ale ad1) http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=21362&t=21358
2) afaik zahodí
3) imho ne
4) imho je to v pohodě
4/ linejsi? zkus to mezi 02.00 a 04.00 myslim ze na tom principu to je koncipovane.
Thalia, Quinix:
ad 1) co nadelam, ale DB jsem chtel pouzit jako "CACHE", aby se nezaetzoval server "komunikaci" (postovni provoz, ale to je fuk)
ad 2) to je blbe, chtelo by to limit zvysit, ono i s 50 az 100 -majly za hodinu toho moc nenaspamujete ;-) ale hlavne emaily NEZAHAZOVAT!Spozdeni chapu, ale ne zahozeni
ad 3) tak to je blbe, to snad nicemu a nikomu nemusi vadit, pokud se to povoli JENOM VEN?
Quinix,boris:
ad 4)asi zalezi na vkusu ;-) jenom jsem nepochopil to mezi 02.00 a 04.00 ? Jakoze webzdarma.cz je pro lidi co brouzdaji v teto dobe?
Right konecne ti to doslo neni to pro nas ale pro ty kteri maji to casove zpozdeni,tzn od ameriky po ameryku
ad 4) žádné výrazné zpomalení nepozoruju, stránky mi nabíhají svižně (i ve špičce)
ad 2) Lze poslat jedním voláním fce mail až 10 mailů, tzn. dohromady 100 mailů za hodinu.
mail is @!#$ to asi nepotrebuje norms user but, tento server je proste pomaly ve spičdće