Nenajdes ani v google ani tu

Počuvajte mam taky problem že som si spravil stránku všetko funuje ale ani cez google ani tu na webzdarma ju nenájdete v katalógu.
Čo mám robyť aby o mojej stránke vedeli aj ostatný a aby si ju v nejakom vyhľadávači (google) mohli nájsť. Je to esfat.borec.cz vyskúšajte si to nájsť tu v katalogu alebo v google nepôjde to tak to je môj problem.
Prosím odpovedzte.
Ďakujem.
do katalogu webzdarma se ti stranky tusis nezobrazi automaticky, musis nekde v administraci zaskrtnout checkbox ze chces zobrazit stranky v katalogu

existuje urcita "mrtva" cast webu, kterou googlebot nenajde protoze se na ty stranky proste nema jak dostat, myslim, ze k tomu aby google zaindexoval tvoje stranky, je nutny aby na tvuj web vedl alepson jeden hypertextovej odkaz z nejaky stranky, ktera uz zaindexovana je...ale nevim to jiste, snad nekdo upresni
Stačilo by abys tuhle zprávu na fóru poslal přihlášen. Potom by vedle tvého jména byl odkaz na tvé stránky a už by si tě dříve či později Google našel. Vím to z vlastní zkušenosti.
Vlož je do seznamu, centrumu a atlasu a pro začátek ti to stačí a najde je i google, do katalogu webzdarma je vložíš v administraci.
Pokud potřebuješ větší traffic chce to vložit web do více katalogů, výpis třeba zde: http://vyhledavace.wz.cz
A prosím te co to tam máš za zvuk při vstupu na tom webu? Víš jak jsem se lekl když mám puštení domácí kino?!?! :-)
Demence ...
No rozmyšlal som na tých zvukoch že sa ludia zlaknu ale nabuduce si to daj tižšie. Aj ja mam domace kino a ked som na to zabudol tak som sa tiež zlakol. SORRY
Vyskušam
No jasně protože každý kdo jde na tvůj web ví že tam máš zvukovou demenci a bude si kvuli tobě stišovat music co mu hraje na celej barák co? :-)
Nabuduce tam nepojdem, weby so zvukami su prežitkom ...
Ani ťa tam nikdo nevolá to je pre airsofťákov a nie pre tých čo sa boja mierneho tuknutia C4 alebo AK47.
Hm tak o tom sa nebudeme teraz snad hádat kdo je vetší airsofták, ale jedna vec je istá, ty si schitový webmaster a za radu odpovedáš blbostami, nabuduce sa ti každý vykašle ... čau.
P.S. mrkni na náš airsoftový web http://www.2idas.com